|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() ... Kolejne dowcipy ...
Rozmawiają dwie krowy Jedna mówi:
- Teraz problem szalonych krów, BSE... Druga odpowiada: - No. Dobrze że nam pingwinom to nie grozi. Panika... Rozpacz... Konsternacja... Wielkie nieszczęście... Zdenerwowani rodzice biegną do szamana. - Szamanie ratuj!!! Urodziło się białe dziecko!!! Szaman spokojnie próbuje znaleźć wytłumaczenie. - A zrobione było po murzyńsku? - Tak - po murzyńsku!!! - Od tyłu po murzyńsku? - Tak od tyłu po murzyńsku!!! - zgodnie potwierdzają rodzice. - ...Hmmm... Aaaa palec w pupie był? - No....eeee... Nie bylo... - No właśnie!!! Tędy musiało dostać się światło!!! Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie Jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w więzieniu. Nagle jeden więzień pyta kolegę: - Ty, co wziąłeś ze sobą? Ten wyciąga farbki i mówi: - Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś? - Karty, mogę grać dla zabicia czasu. Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się.. Oni do niego: - Czemu się tak podśmiewujesz? Trzeci wyciąga PUDEŁKO TAMPONÓW i mówi: - Ja mam to! - A co ty będziesz z tym robił? - pytają koledzy. Trzeci przestępca uśmiecha się i zaczyna czytać z pudełka: - Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach... Wraca mąż z polowania, a tu żona z kochankiem w łóżku. - Wyłaź z łóżka! - krzyczy mąż do kochanka. Kochanek wyskakuje i zasłania dłońmi swoje klejnociki. Mąż ze spokojem celuje z dwururki w te klejnociki. Kochanek krzyczy: - Nie wygłupiaj się, daj szansę! Na to mąż do kochanka: - No dobra, rozbujaj!!! Wystawne wesele w wynajętej posiadłości. Podczas składania życzeń dziadek panny młodej ukradkiem podaje jej dziesięć banknotów stuzłotowych i szeptem każe jej je schować na przyjemności. Z braku lepszego schowka kaska ląduje w rękawiczce panny młodej. Po skończonym weselu, późno w nocy panna młoda wymyka się z sypialni... lecz u dołu schodów przyłapuje ją babcia: - A ty dokąd? - Zostawiłam rękawiczki w salonie, babciu, a są mi bardzo potrzebne. Koniecznie muszę po nie iść. - Ach, ta dzisiejsza młodzież! Marsz mi w tej chwili na górę i łap go gołymi rękoma, jako i ja łapałam dziadkowi Tato, moge spróbowac skoków bungee? - Lepiej nie synku, o ile sobie przypominam, do samiuśkiego początku prześladowały cie wypadki z gumą... Mały Yeti pyta ojca : - Tato, a czy są ludzie? - Ludzie się skończyli... Jedz dżem... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ... Kolejne dowcipy ...
Przedostatni: bardzo mi sie podoba
![]() ![]()
![]() |
#3 | ||
Wtajemniczenie
|
Dwa ostatnie the best.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Fajowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szaman, tampony i Yeti
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mieszkający od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole
ziemniaków, nadszedł czas sadzenia ale jego jedyny syn został aresztowany jako terrorysta. Załamany Arab wysyła telegram do syna do więzienia: "Drogi Abdulu, Tu pisze twój ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedł czas sadzenia ziemniaków ale ja już jestem po prostu za stary żeby przekopać pole i pozasadzać sadzonki. Wiem że jakbyś tu był byś mi pomógł. Kochający cię ojciec Muhammad." Po kilku godzinach przychodzi telegram z więzienia: "TATO NIE KOP NIGDZIE NA POLU TAM SCHOWAŁEM CAŁY TROTYL WIRÓWKĘ DO REAKTORA ORAZ BUTLE Z GAZEM I BAKTERIAMI!" Pięć minut po telegramie przyjeżdża 300 osobowa ekipa z FBI z psami, koparkami i łopatami. Przeszukiwali i przekopywali całe pole przez dwa tygodnie nic nie znaleźli więc przeprosili i odjechali. Na następny dzień przychodzi telegram: "Drogi Ojcze, Tu pisze kochający cię syn Abdul. Pole przekopane, możesz sadzić sadzonki. Zważywszy zaistniałe trudne okoliczności więcej zrobić nie mogłem!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
niezle
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
CraftMod
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.