![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Listopadowe propozycje
Chciałabym pokazać Wam kilka mazianek z tego miesiąca. Z tego co widać dominuje w nich róż-raz ciepły, raz wręcz lodowaty. Generalnie większość z nich to tonacje chłodne.
Mocniej TWARZ- Dermacol 212 jako korektor, Podkład IVORY Avonu, sypki APC nr 1, róż Pupy OCZY- biały Cantare, Bell Planete czarny, stonowany fiolet złamany różem z paletki Vision, czarny eyeliner, czarna kredka, czarny tusz, paletka do brwi Sephory USTA- bazarkowa szminka w kolorze stonowanego różu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Listopadowe propozycje
Róż z brązem do pracy
TWARZ- Dermacol 213 jako korektor, Rimmel Recover 103, sypki APC nr 2, ziemia egipska, róż Pupy OCZY- paletka do brwi Sephory, jasny beżowy IB 15, biały Cantare, brąz 43 IB, pudrowy róż z paletki Vision, sypki róż nr 15, biała kredka, czarny tusz USTA- szminka z bazarku w kolorze stonowanego różu plus błyszczyk Pierre Arthes nr 14 Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
Opalizujące oczy
TWARZ- Dermacol 213 jako korektor, podkład Rimmel Recover 103, sypki APC nr 2 , róz Vipera, jasnobeżowe kuleczki Vollare OCZY- biały Cantare, sypki nr 13 APC, ciemny brąz 43 IB, czarny cień Bell Planete, ciemnozielona kredka PA, czarny tusz USTA- cielista szminka z bazarku plus Honey Gloss Clinique Zdjęcia wyszły takie...ponure, nie wiem dlaczego ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
Sutelniej
Delikatny chłodny róż, nie słodki ani cukierkowy ![]() TWARZ- Dermacol 212 jako korektor, IVORY Avonu, sypki APC nr 1, róż Pupy, róŻowe kulki Vollare I kulki nr 14 APC OCZY- biały Cantare, ciemny brąz 43 IB, bordowy bazarkowy, czerwony z paletki Vision, czarny cień Bell Planete, kredka L'oreal Le Plum, czarny tusz, paletka do brwi USTA- bazarkowa szminka w kolorze złamanego rózu plus bezimienny błyszczyk w kolorze przejrzystego różu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
okrutnica jakaś... |
Ciepły róż
Tu z kolei usta wyszły dziwnie, jakbym miała brązową konturówkę (nie użyłam żadnej) a środek różowy ![]() ![]() TWARZ- Dermacol 213, podkład Cream Avonu, sypki APC nr2, róż Pupy zmieszany z Viperą, kuleczki brzoskwiniowe Vollare oraz nr 14 APC OCZY-biały Cantare, ciemny brąz z TRIO Pierre Rene, sypki róż opalizujący na złoto nr 2 IB, ciemny brąz 43 IB, czarny cień Bell Planete, czarna kredka, czarny tusz, paletka do brwi USTA- szminka Cocoa Avonu zmieszana z bazarkową w kolorze stonowanego pudrowego różu plus błyszczyk Wibo w kolorze zdecydowanego różu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okrutnica jakaś... |
Srebrzysty dym
Taki dymek ![]() ![]() TWARZ-Dermacol 212 jako korektor, podkład IVORY Avonu, sypki puder APC NR 1, róż Pupy, kuleczki różowe Vollare, srebrzysty sypki puder BOURJOIS OCZY-biały Cantare, sypka czerń 5 IB, srebrzysta stal 10 APC, srebrny 5 APC, połyskująca biel IB nr 25 IB, czarny cień Belle Planete, czarna kredka , czarny tusz, paletka do brwi USTA- chłodny przejrzysty różowy błyszczyk z paletki Pupy Miłego oglądania i komentowania ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() hyhy super.. nawet nie chce pisac który najbardziej, a który mniej mi się podoba.. bo sama nie wiem ![]() Super... wiem jak jutro umaluje się na uczelnie i w czwartek na impreze XD Dzięki za inspiracje ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie jak zwykle piękne i perfekcyjne. Ale zdecydowanie dzisiaj uwiodła mnie liczba nieparzysta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pięknie
![]() ![]() kiedy ja sie naucze tak malowac ![]() chyba nigdy ![]()
![]() |
#10 | |||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Aguś jak sobie radzisz z tym okropnym małym pędzelkiem z paletki Sephory ?
Ja juz powoli tracę do niego cierpliwość !!!!!!!!!! Jak zwykle pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nom i Twój - Róż z brązem do pracy - bedzie - Róż z brązem na uczelnie ![]() a Mocn(i)ej wystąpie w czwartek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jejku, cudowne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
No i cóż tu powiedzieć, jak to jak zawsze jest piękne, slicznie wykonane, idealnie do Twojej buzi dobrane, cieniowanie genialne i w ogóle i w ogóle
![]() A najbardziej to hmmm chyba mi się ten w różi sweterku podoba, róż z brązem, ale to tak minimalnie lepszy od wszytskich jest ![]() Zresztą co tu dużo mówić, wymiatasz i tyle ![]() Zapomniałam dodać, że plusika masz za zdjęcia wspaniałe, artstycznme, dobrane tło oj i w ogóle ![]() NIe wszytskie Twe makijaże komentuję, bo wszytskie są piekne, po co Ci nudzić w kółko że jestem zachwycona ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
zdjęcia ostatnio wychodzą bardzo średnie, niestety jestem uzależniona od dobrego światła dziennego ![]() Zaś tło to moja firanka ![]() Dziękuję Ci za przemiły komentarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Aguś ależ się napracowałaś
![]() To ja napiszę od siebie: Pierwszy makijaż mi sie nie podoba. mówie to szczerze, nie żeby urazić, zrozumiesz zapewne ![]() Uważam że ten szary gasi Twoją urodę, co dziwne natomiast bardzo podoba mi się ostatni makijaż też szary ale połyskliwy, pięknie to wygląda. Drugi makijaż i kolejne : cos pieknego, oglądam i oglądam, podziwiam, wyglądasz cudownie, przepięknie. Takie stonowane, delikatne, no taki lekkie ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tak naprawdę to każdy makijaż jest piękny, ale jakbym musiała wybierać (chociaż nie muszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() pierwszy to taki dymek, podobny kiedyś pokazywałam ![]() Dziękuję za opinię |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, od dawna przyglądam się Twoim makijażom. Przejrzałam wszystkie umieszczone na Wizażu i jeszcze kilka innych na innych stronach. I z pełną świadomością mogę stwierdzić, że jesteś dla mnie mistrzynią kolorówki. Twoje dzieła, bo tak trzeba je nazywać, po prostu zniewalają. Można w nich odnaleźć wszystko: od subtelnej prostoty i harmonii, poprzez melancholię i smutek, aż na uwodzicielskości kończąc. Mistrzowskie wykonanie idące w parze z precyzją daje rewelacyjne rezultaty. Jesteś skarbnicą tajników makijażu. Każda Twoja propozycja wzbudzała we mnie ogromny zachwyt. Nawet celowa kiczowatość i przerysowanie wywołuje fale entuzjazmu. Po prostu, chylę czoła.
Pozdrawiam serdecznie. ![]() Obiecuję, że następne komentarze nie będą w takiej oficjalnej tonacji. ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie napiszę nic odkrywczego. Makijaże mi się podobają. Chyba najbardziej mi się spodobał pierwszy nazwany "mocniej". Jest mocno w moim stylu.
![]() Podoba mi się, fajnie się BJ malujecie. ![]() A i patrząc na publike jaka jest w wątku, stwierdzam, że skupiasz na sobie uwagę ludzi jak serial TV. ![]() Co tam nasza bohaterka dziś zmalowała? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mi sie osobiscie nie podoba- jestes za blada i masz za ciemne wlosy a ten ciemny makijaz ale niestety Cie postarza to nie tylko moja opinia..
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja już pisałam
![]() Supcio Aga ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Świetna porcja dzieł sztuki. Bardzo podoba mi się mocny. Z resztą wszystkie są piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli krytykujesz rób to konstruktywnie, ocenie podlega makijaż a nie włosy czy cera (którą tak btw bardzo lubię i nie zamieniłabym na solariowego skwarka) juz czytałam ![]() Cytat:
![]() Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za komentarze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Aga! Wszystkie Twoje makijaże są śliczne!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
po takiej ilosci piekna i sztuki zarazem nie jestem w stanie napisac nic konstruktywnego
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
pierwszy cudo i czwarty jeszcze większe cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Agus, jestes moim guru w kwesti makijazu
![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.