|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dobry fryzjer w Sosnowcu
Hej kochane dziewczyny czy znacie dobrego fryzjera w Sosnowcu??
Chodzi mi zwłaszcza o baleyage (długie wlosy), poradzcie na pewno znacie pozdrawiam serdecznie Nadja
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: dobry fryzjer w Sosnowcu
Hmmm...
Znam jeden salon, z którego zawsze bylam zadowlona Na Zagórzu, na przeciwko stacji Orlen. Chcodzilam tam farbowac - przyciemniać wlasnie dlugie wlosy. Zauważyłam ze fryzjerki sie znaja na rzeczy-nawet czasem odradzaja farobowania i daja odżwyki by najpierw wzmiocnić włosy itp. Ceny rowniez nie sa wygorowane. Mysle ze powinnas tam zajrzec i sama sie zorientowac.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
dziękuję
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
witaj ja takze polecam salon na zagorzu dokladnie tam gdzie nicolaaaa dokladnie nazywa sie on atom", bylam ostatnio i za 80zl mam sliczny dwukolorowy baleyage wraz z podcieciem i prostowaniem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
hmm.. wprawdzie nie jestem z sosonowca ale sama w poszukiwaniu dobrego fryzjera w mojej miejscowosci trafilam na forum gdzie jest biała lista fryzjerow, postow wprawdzie jest nardzo duzo, bo sa tam fryzjerzy z roznych miejscowosci ale moze uda ci sie znalezc tez kogos z sosnowca http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7154618 zycze owocnych poszukiwan
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
A ja nie polecam salonu GEMINI, siosrty sa aroganckie i zepsuły mi włosy, brudząc przy tym spodnie farbą. Kompletna porażka.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
witam.daga 74,to albo właściciel albo pracownik tego salonu,wpierw dodaje ogłoszenia o poszukiwaniu fryzjera a pozniej chwali własnego pracownika,podszywając sie jako zadowolony klient,niema to jak robić sabie samoreklamę
przypomnę iz najlepszą reklamą jest zadowolony klient a nie tak jak ja niezadowolony klient,ceny wysokie a do profesjonalizmu daleko,wydaje mi sie,ze salon ten nastawiony jest na zarobki a nie na jakośc.stanowczo odradzam!!!nawiasem mówiąc ciężko o dobrego fryzjera w tym mieście
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
twoj post trafia w 10. Mi tez wydalo sie dziwne ze Daga74 i Mon999 byly u pana mateusza i chwala go pod niebiosa. Ich niki kojarza mi sie z niczym innym jak imionami wlascicielek. To tez jakis sposob na wydzieranie kasy od ludzi. Oszustki pełną gębą!!!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam 2 Colors Studio - w samym centrum S-ca, ul. Kiepury. Byłam już tam pare razy, zmieniałam całkowicie i kolor i fryzurkę i jestem bardzo zadowolona.
Jak coś mogę podać szczegółowe namiary.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.