|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
O.Indecence, E.Collection, Mahora, Allure, 5th Avenue wymienię za książkę CALLANETICS
Witam!
Pilnie szukam książki CALLANETICS Callan Pinckney. Najchętniej po polsku. W zamian oddam co tylko chcecie, np.: - Organza Indecence - około 10 ml z 15 - Mahora - około 10 ml z 30 - Allure mgiełka do włosów - około 30 ml z 35 - 5th Avenue - około 17 ml z 30 - zrobię odlewkę Escady Collection, czy Winter Delice Albo poszukam innych rzeczy, które Wam będą odpowiadać. Wymienię tylko na tę książkę. Nic innego mnie nie interesuje. Lubię te perfumy i oddam tylko za CALLANETICS. ![]() Albo może któraś Wizażanka z Wrocławia czy okolic, która ma tę książkę, a nie chce się jej pozbyć mogłaby mi ją pozwolić przeczytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O.Indecence, E.Collection, Mahora, Allure, 5th Avenue wymienię za książkę CALLA
nikielka
Książki wprawdzie nie posiadam, ale za to mam gazetę, która była dodatkiem do Twojego Stylu w latach kiedy callanetics stał się popularny, gdzie są dokładnie opisane i sfotografowane wszystkie ćwiczenia. Mam też kasetę VHS z zestawem 30 ćwiczeń Callanetics prowadzonych przez Mariolę Bojarską, odtworzona może 5-6 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: O.Indecence, E.Collection, Mahora, Allure, 5th Avenue wymienię za książkę CALLA
Basiu,
widziałam Twoje ogłoszenie o kasecie vhs, ale ja nie mam video. Buuu. Nawet się zastanawiałam, czy gdzieś mi przegrają na dvd. A co do gazety, to bardzo mnie ona interesuje. Mogłabyś zrobić zdjęcie? Okładki i jakiejś losowej strony w środku, żebym zobaczyła, jak są opisane ćwiczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nikielko, czy za Organze zechcialabys np. Les Belles Nina Ricci ok.15-18 ml. plus nowe, fabryczne probki perfum:Innocent, D&G, Escada Lily chic...?
upsss... dopiero doczytalam, ze TYLKO na ksiazke ![]() pozdrawiam Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2006-12-09 o 16:08 Powód: ups:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam w domu jakąś książkę albo gazetę z ćwiczeniami CALLANETICS, ale odbitą na xero. Jak będę w domku to sprawdze czy jest na okładce coś więcej napisane. Może Cię to akurat zainteresuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Anitko,
jesli to byłaby książka, to byłabym zainteresowana. Jeśli gazeta, dodatek do Twojego Stylu, to nie. ![]() Pozdrawiam, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Książka,której szukasz jest na allegro,ale po angielsku:
[URL]http://www.allegro.pl/item149118866_callanetics _callan_pinckney.htm znalazłam tez aukcje tej ksiazki po polsku:[URL]http://www.allegro.pl/item147323990_callanetics _calan_pinckney_bestselle r.html
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nikielko, chyba moja koleźanka ma płytke CALLANETICS Callan Pinckney, nie jestem jednak na 100% pewna. Ale nie wiem czy jestes jeszcze zainteresowana
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale to jest ta gazetka zTwojego Stylu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.