![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, L'oreal, Estee Lauder, Isa Dora, Sephora i inne
Interesuje mnie:
AVON Foot Works Diamentowy peeling do stóp. NOWY. NIEUŻYWANY. Sephora pędzel do różu. Nr 14. NOWY. Sephora pędzelek do cieni. NOWY.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie?Odpowiedz,prosze u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2760022]SZUKAM
L'oreal NutriLift balsam do ciała z pompką. Pojemność 400 ml. Została połowa.. AVON Foot Works Diamentowy peeling do stóp. NOWY. NIEUŻYWANY. Sephora pędzel do różu. Nr 14. NOWY. Sephora pędzelek do cieni. NOWY.[/quote] Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja mam emulsję Revlon Skinlights kolor Peach i mogę zrobić odsypkę pudru kolror NATURAL LIGHT I BRONZE. Interesują mnie pędzle sephora, lakier Avon i piling Lirene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
AVON Foot Works Diamentowy peeling do stóp. NOWY. NIEUŻYWANY.
Bourjois złoty cień, róż. Opakowanie tester. Beauty Milky Jogurtowy Mus do Ciała. Przepięknie pachnie i super nawilża skórę. Użyłam ze 3 razy. moze znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Loreal balsam i BJ -złoty cień
jeśli coś znajdziesz bym prosiła o odp w moim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Hosenka* niestety nic
ilonacb chętnie zamienię się na Revlon NATURAL LIGHT, ale chciałabym w oryginalnym opakowaniu MagJa chętnie wymienię się na Eris Lirene, cera tłusta i mieszana oraz Oriflame Giordani Gold, Luminous Concealer oba odcienie gonialola niestety nic jagabrz niestety nic pIWONIA niestety nic groovee niestety nic Marigold19 zastanawiam się nad BŁYSZCZYK POWIĘKSZAJĄCY USTA REPULPANT FLASH POUR LES LEVRES SEPHORA, UŻYTY KILKA RAZY, UBYTEK 5%, BEZBARWNY czy on na prawdę daje efekt powiększenia?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2760715]
MagJa chętnie wymienię się na Eris Lirene, cera tłusta i mieszana oraz Oriflame Giordani Gold, Luminous Concealer oba odcienie[/quote] Jestem jak najbardziej za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
witam ponownie
![]() może znajdziesz coś u mnie w zmian za błyszczyk h&M i zalotkę? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48733&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Iskierko, na razie nic nie znalazłam, moze następnym razem
![]() Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2006-09-22 o 13:23 Powód: wstrętna literówka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2760022]
AKCESORIA Sephora pędzel do różu. Nr 14. NOWY. Sephora pędzelek do cieni. NOWY. Zalotka[/QUOTE] jaki jest numer tego pędzelka do cieni? z jakiej firmy jest zalotka? mój watek w podpisie
![]() |
![]() |
#20 |
🦄
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2760715]Hosenka* niestety nic
ilonacb chętnie zamienię się na Revlon NATURAL LIGHT, ale chciałabym w oryginalnym opakowaniu MagJa chętnie wymienię się na Eris Lirene, cera tłusta i mieszana oraz Oriflame Giordani Gold, Luminous Concealer oba odcienie gonialola niestety nic jagabrz niestety nic pIWONIA niestety nic groovee niestety nic Marigold19 zastanawiam się nad BŁYSZCZYK POWIĘKSZAJĄCY USTA REPULPANT FLASH POUR LES LEVRES SEPHORA, UŻYTY KILKA RAZY, UBYTEK 5%, BEZBARWNY czy on na prawdę daje efekt powiększenia??[/QUOTE] To zależy, co się rozumie pod pojęciem powiększenia. On "pompuje" usta, ale poza granice konturów dzięki niemu nie wyjdą. Przepięknie je wygładza. Trudno mi się jednoznacznie wypowiedzieć- mnie powiększył, ale ja mam dość duże usta. Ale daj znać, czy jesteś zainteresowana.
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
.
Bourjois złoty cień, róż. Opakowanie tester. Sephora pędzel do różu. Nr 14. NOWY. znajdziesz coś u mnie?? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sephora rozświetlająca baza pod makijaż 1 saszetka
Sephora satynowa baza pod makijaż 2 saszetki Sephora pędzelek do cieni. NOWY.
![]() |
#23 |
Przyjaciółka KWC
|
L'oreal Triocienie podwójne plus rozświeltacz do łuku brwiowego. Cień beżowy, naturalny z drobinkami i ciemniejszy grafitowo-śliwkowy z drobinakmi. Zożycie tak jak na zdjęciu.
Znajdziesz u mnie coś (lub kilka cosiów ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Niestety tego pudru Revlona mogłabym zrobić odsypkę, bo go stosuję i lubię.Chyba więc muszę zrezygnować z wymiany. Pozdrawiam gorąco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ja też chcę pędzel do różu
![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-09-23 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, zalotka jest bezfirmowa, kupiona w normalne drogerii.
Nic nie znalazłam u żadnej z Was. Marigold19 dziś miałam okazję wypróbwać ten błyszczyk w Sephora, niestety on mnie szczypał w usta i bardzo je rozgrzał. To nie dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
🦄
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2770771]Dziewczyny, zalotka jest bezfirmowa, kupiona w normalne drogerii.
Nic nie znalazłam u żadnej z Was. Marigold19 dziś miałam okazję wypróbwać ten błyszczyk w Sephora, niestety on mnie szczypał w usta i bardzo je rozgrzał. To nie dla mnie ![]() Bo on taki jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
MagJa przepraszam, przeoczyłam Twoją odpowiedź. Mogę się wymienić na L'oreal NutriLift balsam; AVON Foot Works Diamentowy peeling i Sephora pędzelek do cieni. Ten pędzel do różu trzymam na coś z mojej listy. Może za Lirene i jeden z korektorów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.