|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy są jakieś sposobu żeby wspomóc się w zajściu w ciążę????
pierwszy cykl za nami i znowu okres. starałam się trafić w dni płodne ale i tak nie z tego. kolezanka powiedziala mi ze zaraz po stosunku najlepiej zrobic swiece zeby wszystko na spokojnie dotarlo tam gdzie ma dotrzec. niewiem czy cos w tym jest ona zaszla jak to zrobila. co o tym myslicie?????? moze macie jakies sposoby.
dziekuje i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy są jakieś sposobu żeby wspomóc się w zajściu w ciążę????
Cytat:
- krew - mocz - hormony - usg czy nie masz jakieś wady np tyłozgięcie Może się z abardzo przejmujesz? Żyjesz niezdrowo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zdorowo to ja raczej zyje zero papierosow alkoholu, a co do tylozgiecia ta je mam.
mam nadzieje ze ta mi nie zaszkodzi bo moja ginekolog mi nic takiego nie powiedziala ze moga byc jakies problemy. a Ty wiesz cos moze na ten temat?????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie każda pozycja mi pasuje. Nie wzielam sie porzadnie za robotke maluszka, wiec Ci nie pomoge. Ja w kazdym razie zapisuje sie teraz na szereg badan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Probujesz 1 cykl i juz panikujesz ?wez na luz bo w stresie nie ma szans na dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wiecie co macie racje siedze tu tylko i tak czytam glupoty najlepiej wziac sie do roboty a dzidzi samo przyjdzie. dzieki. zajrze tu dopiero jak nam sie uda. trzymajcie kciuki. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Nie nastawiaj się na dziecko, nie myśl o tym intensywnie podczas robienia, bo to nie pomaga, wręcz blokuje. A pozycje nie mają na zajście w ciążę żadnego wpływu. To śluz płodny pomaga przemieszczać się plemnikom, a nie Ty ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mozna poprawić jakość śluzu łykając olej z wiesiołka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja proponuje częty sex, to nie prawda ze jak sie chce zajsc w ciążę to sperma musi byc kilkudniowa, słyszałam takie bzdury, i najlepiej współzyc po dłuzszaj przerwie. Z tego by wynikało ze ja nie miałabym szans na dziecko, albo nie wiem co z nim miałoby byc nie tak, a jestem szczesliwą mamusią 3 miesiecznej zdrowej kruszynki
![]() ![]() świeca to tez bzdura, chyba ze chodzi o świeczki dla nastroju ![]() ![]() więcej luzu, bo zaczniesz traktowac sex przedmiotowo, będzie tylko w celach prokreacji a nie dla przyjemnosci a to chyba najgorsze co moze byc dla związku. Poza tym dopiero jeden cykl minął, zrób badania dla samej siebie, czy jestes zdrowa itd a nie pod kątem płodnosci, to jeszcze za wczesnie ![]() powodzenia i trzymam kciuki ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Polecam zestaw witamin wspomagających zajście w ciążę: FertilCare - dla kobiety i Fertilman - dla mężczyzny.
Do tego używałam też żelu przedłużającego życie plemników w pochwie - żel nazywa się CONCEIVE Plus. Po dwóch miesiącach stosowania udało się zajść w ciążę (przed tem staraliśmy sie ponad 2 lata).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.