|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
__=+*bardzo Prosze Przeczytaj !!! *+=__
Sorry ze troche nie na temat
Moderatora bardzo prosze nie przenosic watka chociaż przez kilka dni Dziewczynki,więm ze nie kazdy zaglada na inne podfora Wizażu,a moze ktoś chciał by pomóc Więc kazdego zapraszam do wątku w moim podpisie o dzieciaczkach z Zambii.Pomoc jest bardzo potrzebna,kazdy drobiazg będzie wielka przyjemnoscia i nadzieją na odrobinke lepsze zycie W podpisie załozycielki watku MAMY są również fotki z tych okolic |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: __=+*bardzo Prosze Przeczytaj !!! *+=__
kilka osób sie odezwało za co bardzo dziekuje
![]() Zachęcam takze wizazanek z większych miast(łatwiej sie zebrac w większym gronie,chociaż nie koniecznie z tych większych)do składania propozycji np.na podforum Spotkania Wizazanek .Zawsze łatwiej jest sie zlozyc na większą paczuszke w kilka osób,a przy okazji sie spotkac ![]() ![]() A przesyłka liscika z drobizgami priorytetem to tylko ok.5zł. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: __=+*bardzo Prosze Przeczytaj !!! *+=__
hejka ja sie przylaczam czytalam juz watek o Zambii i jestem calym serduchem z wami czekam tylko na przyplyw gotowki i dzieciaki dostana odemnie na swiata paczuszke.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Więc kazdego zapraszam do wątku w moim podpisie o dzieciaczkach z Zambii.Pomoc jest bardzo potrzebna,kazdy drobiazg będzie wielka przyjemnoscia i nadzieją na odrobinke lepsze zycie