|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaka biżuteria i fryzura?
Wklejam zdjęcie mnie w sukience w której pojawię się na tegorocznej studniówce.
Chciałabym żebyśćie pomogły mi dobrać biżuterię, torebkę i fryzurę. Ale wszelkie inne rady mile widziane ![]() Co do fryzury nie wykluczam obcięcia ![]() Wielgaaachne dzięki już na wstępie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka biżuteria i fryzura?
no tak nie dodałam zdjęcia...
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Geralnie malo znam sie na tych wszystkich dodatkach i dodaczekach, ale postaram sie jakos pomoc. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale to moje zdanie. Sukienka mi sie nie podoba, jest przecietna.
makijaz: -tutaj mozesz uzyc zwyklego zaakcentowania oka (np kredka, eyeliner; niekoniecznie czarna!, no i oczywsicie tusz), a do tego blyszczyk lekko wpadajacy w roz lub fiolet -mozesz rowniez zaszalec i pomalowac powieki kolorowym cieniem (np szary, roz, fiolet, granat), albo wykonac delikatny smokey eyes fryzura: -pozostawilabym raczej rozpuszone -zdecydowanie musisz optycznie podniesc wlosy (pianka, walki, suszenie, okagla szczotka) -mozesz tez delikatnie podciac oraz pocieniowac koncoiwki aby przy ukladaniu fryuzrki fajnie by sie wywijaly -zrobilam kilka metamofoz narazie tyle, bo na reszcie sie nie znam ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zdecysowanie podoba mi sie fryzurka nr 5 - bardzo twarzowa.
Myśle że dodatki i makijaż w kolorze filotetu, ewentualnie śliwki byłyby ok... może jeszcze jakies rękawiczki??
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja bym dała dodatki w jakimś konkretnym kolorze- tak żeby zrobił się ładny, mocny akcent
![]() ![]() ![]() co do makijażu- może z okazji studniówki będziesz miała ochotę zaszaleć i okularki zastąpisz soczewkami? Wtedy zwiększy Ci się pole makijażowych możliwości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie, soczewki to bardzo dobry pomysł
![]() Nie zostawiałąbym także "nagiej" szyi - jakiś nieduży naszyjnik byłby wskazany - ale nie może być zbyt długi - zepsuje efekt ani króciutki aż przy szyi - skróci ją optycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witam Cie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Soczewki - to pewne
![]() mój brat powiedział że on widzi ma mojej szyji srebrny naszyjnik z czarnymi agatami i a fryzura lekko uniesiona do góry grzywka na bok i opaska cos jak lata 60. Co wy na to? Ta fryzura mi się podoba. A włosy mam aktualnie w kolorze wściekłego fioletu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
no ja tez mam tendencje co do tego srebra
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1166368712
Super dobrana fryzurka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
fajnie
![]() ![]() do makijażu możesz użyć jakichś rozświetlaczy (tylko hm ostrożnie, bo studniówka, zabawa, gorąco- żeby nie przedobrzyć i się brzydko nie świecić), bo one też będą ładnie grały z sukienką i całością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.