|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ślub
mam do was ogromna prosbe!
macie może jakieś pomysły, rady? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślub
proponuje przeszukac forum - jest naprawde duzo inspirujacych watkow - jedna z wizazanek pokazuje jak zrobic ksiege z zyczeniami,mozesz im napewno zrobic samodzielnie kartke,moze jakis fajny album np. od dziecinstwa do teraz albo z calego okresu jak sa razem np. wykorzystujac technike scrapbooking albo jakies ciekawe pudelko np ozdobione technika decoupage na pamiatki ze slubu...albo mozesz wyszyc jakas ladna narzute na malzenskie loze
naprawde mozna duzo ciekawych rzeczy zrobic - wszystko zalezy od tego co lubia sami mlodzi i co im sie moze spodobac
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
no nie!!!!!!! kolejny watek o prezentach??!!??!!??!! a nie laska WYSZUKIWARKI uzyc??!!??!!
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Owieczko666 -
![]() Wredna.JPG Wredna2.JPG Edytowane przez Blue_Lady Czas edycji: 2006-12-10 o 01:39 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
hey dziewczyny to nie tak
moze i mi nie uwiezycie ale przejzalam kazda stronę w dziale zrob to sama zanim założyłam ten watek. kazda, ale nic za bardzo do gustu mi nie przypadło chciałaby cos narysowac ale brakuje mi po prostu pomysłu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

naprawde mozna duzo ciekawych rzeczy zrobic - wszystko zalezy od tego co lubia sami mlodzi i co im sie moze spodobac
"
chciałaby cos narysowac ale brakuje mi po prostu pomysłu.