2006-11-25, 15:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szampon Wella Regenal
Cytat:
Napisane przez matriksia17
słuchajcie mam pewne pytanko! Widziałam w sklepie szampon wella regenal który nadaje włosom blon połysk srebra i platyny a ja mam obecnie balejaz czekoladowo blond ale nie jest bardzo jasny czy on na moich jasnych pasemkach nada własnie taki odcien platyny? a co zrobi z tymi ciemnymi włosami? bardzo prosze o odpowiedz!
|
Było juz kilka watków na temat tego typu szamponów ( Wella regenal , Farouk Silver, loreal Silver, Rossman silver itp)->wizazowa wyszukiwarka.
Tego typu szampony pododbnie jak płukanki, chronia kolor blond p[rzed żółknieciem, przy regularnym stosowaniu pomagają utrzymac ładny zimny kolorek, tak więc stosując go efektywnie na bardzo jasnych pasemkach zapewne dojdziesz do takiego odcienia, z ciemnymi pasemkami nic sie nie stanie, choć jesli jest to odcień ciepły , cieplejsze refleksy moga jeszcze bardziej sie uwidocznic.Szampon Wella Regenal bardzo wysusza włosy , więc potrzebna będzie dobraodżywka, nie wiem czy nie lepiej byłoby kupioc właśnie podobny szampon faroku czy loreal ( nie wysuszają tak włosów) lub zwykłą płukankę .
|
|