![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() wymienie perfumy
NIEAKTUALNE
Witam! Mam do wymiany perfumy w 100% oryginalne - Sotto Voce L Biagotti 20 ml - Tester - NIEAKTUALNE - Ultraviolet P. Rabane 20 ml - EDP - NIEAKTUALNE - Gabriala Sabatini Wil Wind 30ml - NIEAKTUALNE - miniaturka Pour Homme YR 7,5 ml - NIEAKTUALNE Najchetniej wymienię na Poeme, Rodriguez, Gucci II, Voile d'Ambre YR, Yvresse YSL, ale czekam też na inne propozycje. Zapraszam ![]()
a podobno w oczach mam piekła dwa ... ![]() Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-12-22 o 20:24 Powód: zamykam wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie perfumy
Czy znajdziesz coś za:
- Sotto Voce L Biagotti 20 ml - Ultraviolet P. Rabane 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej a mogłabyś mi troche opisac ten zapach adidasa, do czego byś go porównała?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ??
mam kilka zapachów. 1. Pur Blanca - Avon, 50 ml, nowy 2. Sentimential Pink - Avon, 30 ml, zostało pół 3. Tommorow -Avon- 50 ml, ubytek nie większy jak 4 ml 4. Kenzo-Le Paur -14 ml
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-12-12 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ewo zobaczę może uda mi się gdzieś przetestować ten zapach i dam Ci znać
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mam to Le feu light -15/30 ml , trochę próbek w większości robione, resztkę Nu edt - ok. 7 ml. Mam jeszcze ok. 18-20 ml Cerruti 1881 i 5 ml CK one w atomizerze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Gosiu a co z tego byłabyś mi w stanie oddać za sotto, nie ukrywam źe podobają mi się wszystkie przez ciebie wymienione zapachy ;-)
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę Ci zaproponować następujące warianty:
1.NAJCHĘTNIEJ - bo nie bardzo lubię.. -CK One w atomizerku avonu - 5ml - Nu edt - w orginalnej butelce -ok. 6-7 ml zostało z 30 ml - Very Valentino - odlewka ok. 3,7 ml - Bvlgari Omnia - 2ml odlewka Bvlgari Blanc - 1,5 ml odlewka - In love again YSL - 1,2 ml odlewka (atomizerek) - Lakier do paznokci Astor praktycznie nowy 2 razy użyty, kolor flaming coś tam...jasny -sprawdzę potem 2.Cerruti - 20 ml z 50 ml - ale z żalem bo bardzo je lubie. 3. Le feu - 15 ml ...chyba Sotto nie znam....ale jestem ciekawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Ultraviolet.
Mam do zaproponowania z zapachów: -J.Del.Pozo- Halloween =20/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu -Miniatury: -"Lauren" Ralph Lauren ed.chyba 3.5ml. Użyłam raz. Kod na nalepce: 7B158 -"Tabu" Dana. Również raz użyte -"Cabochard" Gres Pais 1,8ml. Użyłam dwa razy. -Paloma Picasso. Ubytek widoczny na zdjęciu, w moim wątku- było 5ml. To miniatrura tej perfumy: http://img.epinions.com/images/opti/...resized200.jpg Poza tym mam jeszcze: -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Co do tego mam jeszcze, poza zapachami z próbek i pielęgnacji ( balsamy do ust smakują i pachną, a do ciała mają cudne zapachy
![]() Smakowe balsamy do ust SMACKERS, na tym forum dość kultowe, i znane 3 sztuki: -s'Whirl Gloss Berry-Strawberry Twist ubytek bardzo nieznaczny (może 3%) -s'Whirl Gloss Cherry'Nilla Twist ubytek jak wyżej -Lip Smacker Sugared Spicy Cookie bez ubytku- maźnięty kilka razy. Jeszcze: -Lancome Juicy tubes POP nr.43, to z tej serii powiększającej usta. Ubytek ok. 25% I: -Muss do ciała o cudnym cynamonowym zapachu, z serii "Dermika- Variete, figura do ciała" modelujący ciało zostało ok. 45% ale to dużo bo z 250 ml - Odżywka cynamonowa do włosów, z profesjonalnej serii fryzjerskiej "Selective professional" wygładzająca włosy- do modelowania. Została 1/4,ze 150 ml ale jest baaardzo wydajna. -Visit for women, Azzaro, perfumowany balsam do ciała o zapachu Visit. Z 50ml zostało ok.45% ale trudno do końca stwierdzić, bo na górze tubki się jeszcze odłożyło. Próbki: -Puma Jamaica- raz użyta próbka -Próbka zapachu Visit Azzaro -Lacoste-Inspiration w papierowej "kopercie"? Nie rozerwanej, użyte raz. I podkład: -Podkład Oriflame "Visions" Fresh look Foundation 35ml, nie wiem ile zostało chyba ok 75%, dla mnie za ciemny kolor mam baaardzo jasną karnację, Kolor naturalny "Natural Beige" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
I jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
alorah poczekasz jeszcze chwileczke? jeszcze inna wizażanka chce sie wymienić i teraz mam ciężki orzech do zgryzienia ;-)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.