|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przeróbka torebki
Cześć dziewczyny, mam do Was prośbe. Jakiś czas temu dostałam tą torebke w prezencie, jest dobrze wykonana, ma bardzo fajne wymiary, można by żec, że jest prawie idealna, taka jakiej szukałam. Jest tylko jedno ale, poprostu wstydze sie jej nosić, bo to wygląda już jak podróba podróby. Jak bym myślała, że własnie zakupiłam torebke LV a tak naprawde nie znała jego monogramu... i tu moje pytanie, macie może jakieś pomysły co z nią zrobić żeby przestała być taka tandetna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przeróbka torebki
Proponowałabym spray w jakimś fajnym kolorze, obkleić taśmą elementy metalowe i do dzieła!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
spray ma być jakiś specjalny? i gdzie take rzeczy znaleźć? do tej pory moje diy ograniczało sie do wizyt w sklepie z koralikami..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
może to głupie, ale jedyne co przyszło mi do głowy po Twoim poście to naszywka lub przyklejony z małych ( np metalowych) literek napisz " just kidding?"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.