|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Kwitaty - pytanie o koszty
Załanczam dwa ukiety które podobają mi si enajbardziej, mam prolem z wyborem odpowiedniego. I jeśli macie taką możliwość to ile waszym zdaniem moga (albo ile powinny kosztować te bukiety)
Boje sie że wybraam troszke za drogo *na pierwszym jest kandydeska (podobna do kali) *na drugm różyczki ze storczykami... mam mętlik
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kwitaty - pytanie o koszty
Zantedeschia kosztuje w kwiaciarnii ok 10zł, na giełdzie 5zł. Jeśli miałabyś możeliwośc zakupu na giełdzie kwiarowej i zrobisz sobie sama, bo to tylko przewiązać... to 10-15szt wyniesie 50-80zł. Jesli w kwiaciarni to dolicz cenę za nazwę "Ślubny". Ja zrobiłam sobie sama.
Natomiast storczyki... nie wiem ile kosztują, ale napisz może PW do bubbel, bo ona chyba miała storczyki więc cos będzie wiedziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wiem ze z sierpnia te posty i moze juz dla Ciebie nie aktualne ale wypowiem sie moze komu innemu sie przyda
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
no więc miałam candydeski
![]() ![]() Ale efekt był... powalajacy ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A pokażesz zdjęcie bukietu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja wybrałam sobie bukiecik chyba z kali , kale tak si echyba tazywaja pytałam o koszty w kwietniu bo wtedy wychodzę z amąz to mnie oświecono że podobno trzeba importować więc będzie drożej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.