|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Meskie kto chetny na wymiane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mozesz tez umieścić propozycję w wątku "rozpaczliwie poszukuję, chetnie sie podzielę", tam zgłaszamy chęc wymiany zapachów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wątek przesuwam na Targowisko Kosmetyczne. Proszę zapoznać się z Regulaminem ogólnym forum i Regulaminem Targowisk. ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]()
Jestem zainteresowana a jakies szczególy???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Armani mania
jil sander udgaro apperation lolita lempicka au mocculin mont blanc strwoker dior homme ck euphoria ck condratiyion angel slechser gurlain vetiver azzuro vist burrbery london cartier declaration ralph raulen polo black givenchy pour homme escada magnetism valentino homme dunhil fresh lacoste esencial ck truth lanvin aparage ysl jazz ceneth cole black ceruti black hermes homme burrbery brit ferrari black laliqeue euues sorki za bledy pisalem z pamieci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
A to sa nowe?? orginale czy podrobki?? jaka pojemnosc?? moze jakies zdjecia?? i propozycja co za nie chcesz????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
to sa probki bo zawsze przy zakupie w sephorze jest taka mila pani co robi mi kilka probek 2 ml mnie interesuja wody meskie takie jak
van cleef & arpels zanzibar gurlain habit rogue wersja letnia charchel nemo jakies niszowe z perfumeri qality |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witaj
a odpowiadalaby ci woda nowa 50ml Antonio Banderas MEDITTERRANEO ,ladny ,delikatny zapach ,tylko pudelko kartonowe ma od gory ciut uszkodzony kartonik a woda nietestowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jil sander for man wymienie na inny
Wątki połączyłam-prosze o wypicie jakiejś meliski przed podejściem do targowiska-tu nie floodujemy milionem wątków na minutę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Dot.: Probki na wymiane!!
mogę zrobić próbki z Joop-czerwony, Boucheron pour homme i Guerlain L'Instant pour homme, mam jeszcze ze 3 oryginalne próbki ale dopiero w domu zobacze jakie.Chętnie poznam jakie masz zapachy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.