|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czym to zmyć?
Dziecko porysowało mojej mamie sofę DłUGOPISEM.
Sofa jest ze skóry ekologicznej w kolorze ecru. Niczym nie można tego zmyć, może macie jakieś sprawdzone sposoby, bo wygląda to okropnie. W dodatku wnuczka (2,5 roczku) miała taką wenę , że porysowała ją na całym siedzisku. No i coś trzeba z tym zrobić, tymbardziej, że mebel ma 2 lata. poratujcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czym to zmyć?
probowalas denaturatem? tylko trzeba uwazac, zeby nie rozmazac tego po calej sofie... nasacz sciereczke i delikatnie sprobuj usunac ten malunek, jesli rozmarzesz to bedziesz miala wiecej do zmazania, wiec uwazaj. najlepiej sprobuj na jakims malym kawaleczku gdzies z boczku.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: czym to zmyć?
Czuje ze ciezko bedzie sie tego pozbyc,ja bym zaryzykowala 'VANISHEM",nasacz wacik do czyszczenia uszu nierozcienczonym i potrzyj delikatnie po porysowanych liniach.Mozesz najpierw w miejscu niewidocznym zrobic probe czy nie odbarwi materialu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.