![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka propozycji do wymiany, zapraszam !
Mam jeszcze podkład True Match kolor C3 , jest go ok.połowa ale gdyby ktos był chętny to przeleje go do małej buteleczki plastik. bo zaliczył podłoge i ma pęknięty róg but.
A szukam raczej niewielu rzeczy: Powitanie z Afryka Bielendy Maska do włosów Krem kwasowy Baza kaszmirowa Dax blyszczyk silk gloss Max Factor jakiegoś zapachu w zamian za moje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może cos u mnie-podoba mi sie kilka rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie 1,2,3.
Zajrzyj do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170280 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam też prawie nową maskę Dove mogę się podzielić bazą Daxa i jakiś zapaszek w wątku też mam ![]() u Ciebie interesują mnie te rzeczy: 2. Płyn do emakijażu oczu L'Oreal - nowiutki Perfumy: 1.Emotion Pierre Cardin'a - ponad połowa z 75 ml. tester 2,Desirade Aubusson'a - ponad 40 z 50 ml ,intensywny ,słodko-orientalny zapach. 3.Hugo Woman ok. 10 ml z 75 5.miniaturka Eau e Dolce Vita ok 2/3 pozostało. Kolorowe, nieznacznie testowane: Rouge Absolu Creme kolor Mauvette (ciemnoróżowy z przebłyskiem fioletu)Rouge Sensation kolor Coquette (ciemnoróżowo, lekko beżowy też z delikatnm połyskiem) 2.cienie minipaletki Lancome'a kolory :Peep/Spontaneus (matowy jasnyróż i piękny odcień opalizującego bordo-fioletu) Daylight(mat.ecru)/Peep/Sparkle(beż z połyskiem)/Snap(fioletowobeż z połyskiem) 3.Glow crazy poweder highlighter Clinique kolor Gold Dust 03 -2g. 4. Dwa miniróże clinique'a :Cupcake (beżoworóż z lekkim połyskiem) i Totally tawny (mat.)
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może u mnie coś dla siebie znajdziesz? Podoba mi się kilka pozycji w Twoim kramiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mamamichałka - dzieki ale nic nie znalazłam
![]() maxima25 - dzięki, ale nic dla mnie ![]() magdusiu - też dziekuję ale nie znam tego acne-derm ![]() mariola13 - a co chciałabys za balsam afrykański, bo raczej tylko on mnie interesuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podsyłam dwa linki, które może Ci przybliżą ten kwas: http://www.zdrowie.com.pl/URODA/Piel.../_20040628443/ http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=acne+derm Nie chcę Cię przekonywać na siłę w żadnym wypadku, a nic innego w moim kramiku nie wpadło Ci w oko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciółka KWC
|
Może tym razem coś u mnie za Double Extension?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
witaj, mam nowy, nieużywany krem Powitanie z afryką- dokładna nazwa to Królewski krem piękności mirra, kadzidło i złoto (grunt to skromna nazwa
![]() czy widziałabyś z tego coś dla siebie za którąś z minipaletek? edit: och, właśnie się zorientowałam, że zaczepiałam Cię już kiedyś w Twoim zeszłym wątku, no ale nic to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
icefower - no niestety ,nic nie znalazłam
![]() Gothic Daisy - też nic, dzięki ![]() Karolinka - dzięki , ale nic ![]() Maggie 79 - dzięki ,ale też nic nie znalazłam ![]() bisskit - kremem jak najbardziej jestem zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
3.Glow crazy poweder highlighter Clinique kolor Gold Dust 03 -2g. mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168330 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
TWARZ:
-2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z drobinkami ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z drobinkami popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki (można użyć na ciało) (0.8g) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -saszetki Palette instant colour 2 sztuki- kolor słoneczny blond (utrzymuje się 6-8 myć, brak rękawiczek) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -odżywka bez spłukiwania Professional Care (3/4 z 500ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml, Soraya Beauty Creator wyszczupl.ujędr. krem do ciała 7ml -Spa Energize body shaper producent:Loreal- żel wyszczuplający (prawie cały 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) Interesuje mnie: 2. Płyn do emakijażu oczu L'Oreal - nowiutki 3.Hugo Woman ok. 10 ml z 75 cienie minipaletki Lancome'a kolory : Daylight(mat.ecru)/Peep/Sparkle(beż z połyskiem)/Snap(fioletowobeż z połyskiem) 3.Glow crazy poweder highlighter Clinique kolor Gold Dust 03 -2g. znajdziesz coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
toya2006 - niestety nic nie wybrałam, dzięki
![]() bisskit- czekam na twoje namiary. Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2007-01-30 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie 1 i 2.
mogę zaproponować wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170082 a poza wątkiem: - maskę do włosów L'oreal Absolut Repair 100 ml - błyszczyk Maybelline Shinylicious, kolor naturalny róż, słodki smak, ubytek 40% - dodam jako gratis ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Dam się pociąć za te rzeczy, poszukam czegoś w domu, tylko nie wiem czego mam szukać? jakieś potrzeby?
Daylight(mat.ecru)/Peep/Sparkle(beż z połyskiem)/Snap(fioletowobeż z połyskiem) To są gwp, prawda? (czyli nie prpdukty, tylko okolo 1 gramowe cienie?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() sylwia.gda - to są gwp, każdy wielkości 5groszówki, potrzebuję raczej tylko tego co wymieniłam ,może masz cos z afrykańskiej serii bielendy oprócz kremu i piasku do kąpieli, cos tam może znajdziesz chetnie oddam te cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam Luksusową Sól Spa do kąpieli Bielenda-ta błękitna, w podłużnej butelce ![]() Mam też miniaturę wody Clinique Happy-nie jest to probka, tylko miniatura 4 ml w buteleczce z atomizerem ![]() Czy mozesz zalaczyc fotkę cieni? Jakie maja zuzycie, czy one sa pojedyncze, czy to jedna paletka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
sylwia.gda - to są 4 w jednej paletce, w moim poprzednim wątku było zdjęcie,a teraz mam kłopot z umieszczeniem bo trochę gapowata jestem komputerowo.
zużycie jest minimalne i to tylko tego najciemniejszego. za sól i happy to raczej dziei bo soli nie używam a happy jeszcze mam . z bielendy tylko to powitanie z afryką mnie skusić może, daigee - za maskę też dziekuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.