![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Powiedziała co wiedziała. Wymowne inaczej, zapraszam.
Porażona niektórymi wyczynami oratorskimi, swoimi i rodziny, zapraszam do dzielenia się.
Na zachętę: Ja z dziś. Dzwonie do klienta który wczoraj odebrał partię towaru, ale nie określił na jak długo mu to starczy. ja: - Dzień dobry Panie x! Na jak długo pan jest zaspokojony po wczorajszym? pan X - ... ... ... O towar chodzi, tak? ja: ![]() *** Moja już prawie dorosła córka kontra kurier. Kurier: - Jak pani godność? Moja córka z przerażeniem: yyy, no jakoś się jeszcze trzymam, a co?... yyy AAAAAA! Pan mnie pytał jak się nazywam?! Kurier: ![]() Zapraszam. ![]() Podzielcie się. Niech nie będę osamotniona w momencie, w którym będę musiała stanąć oko w oko z obcym facetem, którego wczesnym rankiem pytałam o poziom zaspokojenia. ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Powiedziała co wiedziała. Wymowne inaczej, zapraszam.
ja, w sklepie zoologicznym:
- Dzień dobry, czy ma pan robaki? Ale nie te w sobie, tylko dla rybek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
- No i jak pan znajduje nowa pracę ?
- Eee...aaaa...normalnie... .z ogłoszenia, przez znajomych. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- [1=eebfc9c325adb09985bf42d dedbac8fdab6caec1_659f304 16d860;67653136]ja, w sklepie zoologicznym: - Dzień dobry, czy ma pan robaki? Ale nie te w sobie, tylko dla rybek.[/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na razie , ciągle jest tak średnio do śmiechu. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie wątpię
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ma ![]() ![]() A kiedyś , też odwaliłam wyczyn na miarę. Ciągnęłam rozmowy o dość ponętnym dla obu stron zleceniu, i sprawa nagle ucichła. Wytrzymałam trochę i dzwonię rozdrażniona, a że już dość po koleżeńsku było, zaczynam od gustownego: - panie Y, to co tam słychać, żyje to jeszcze czy już umarło? a pan Y jękliwie odpowiada: - eee, bo pani kochana, właśnie mi babcia umarła i z pogrzebu wracam. Dzięki bogu tez człowiek z luzem, ale od tamtej pory zawsze szpilkę wbije i niby przypadkiem przypomni: pani dzwoni śmiało jakbym zamilkł, więcej babć nie mam. Normalnie zawsze mam ochotę zrobić: ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja sobie akurat w tej chwili nie mogę przypomnieć konkretnych przykładów, ale: jestem osoba niedosłyszącą. Do pracy i ogólnie "do ludzi" noszę aparat, ale prywatnie mi się nie chce - i owszem, zdarza mi się odpowiedzieć kompletnie na inne pytanie niż to, które rzeczywiście zostało mi zadane. Bywa zabawnie
![]() Z takich pracowych, to kolega mi zaczyna tłumaczyć, żeby pewnego dokumentu nie wysyłać do klienta na ten adres, co podał przy rejestracji. Ja: a co, przeprowadził się? T.: Nie, umarł.
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
[1=eebfc9c325adb09985bf42d dedbac8fdab6caec1_659f304 16d860;67653136]ja, w sklepie zoologicznym:
- Dzień dobry, czy ma pan robaki? Ale nie te w sobie, tylko dla rybek.[/QUOTE] Może nie w temacie, ale mi się przypomniało, jak dawno temu byłam z TŻ w sklepie wędkarskim. Dostałam ataku śmiechu, kiedy klient zwrócił się do sprzedawcy: Dzień dobry. Czy ma pan ochotkę? Skąd mogłam wiedzieć, że o przynętę wędkarską chodzi 😁
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Rozmowa telefoniczna z zakładem fotograficznym:
JA: Czy u Państwa od ręki zrobię zdjęcia do prawa jazdy, te telemetryczne? PAN: W sensie biometryczne? JA: Tak, właśnie te... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Pracuję z papierową i elektroniczną bazą danych. Papiery dostają u mnie numery w takiej kolejności, jak przychodzą i w takiej kolejności sobie leżą. Kilkanaście-kilkadziesiąt razy dziennie przychodzą z innych działów po papiery, żeby coś tam na nich zrobić.
Sytuacja z wczoraj. Chodzę sobie po moim dziale i słyszę za drzwiami stukot obcasów. Domyśliłam się, co będzie, więc sobie stanęłam i czekałam. Otwierają się drzwi. JA: Numerek? X: Noane, jakie ty mi od rana propozycje składasz! Okazało się, że chwilę wcześniej była na fajce z jedną z mojego działu i rozmawiały o prostytutkach ![]() Zapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zamiast poinformowac dyrektora, ze czekaja na niego panowie z instytucji nazywajacej sie w skrocie CIS, przejezyczylam sie i radosnie oznajmilam
'CIA is waiting for you in your office!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbladł chociaż?
![]() |
![]() |
#15 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Cava, i tak pierwszym wpisem wygrałaś wątek zanim się jeszcze na dobre zaczął
![]() o tyle dobrze, że przynajmniej nie trafiłaś na janusza, który z lubością, coby nie rzec lubieżnością, jeszcze ciągnął temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Kiedyś będąc hmm...osłabiony poszedłem do kebaba, zapamiętałem regułkę do perfekcji i zadowolony ze Swojej niezwykłej pamięci radośnie oznajmiłem:
-Kebab na grubym za dychę z mieszanym. -Na wynos ? -Yyy....frytki na wynos, ketchup na miejscu. Piątek wieczór, pełny lokal. Za pół roku może tam pójdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Babskie spotkanie, jedna dziewczyna w ciąży, ogladamy filmik z usg 3d. Dzieć zdrowy, serduszko puka, zablysnelam:
"Ło, ale mu puka szybko, dużo szybciej niz ludzkie!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Naczelna Nastolatka
|
Ale smiechlam.
![]() Mam klasę w której dzieci uporczywie przekrecaja imię Alan na ANAL. Tylko czekać dnia, kiedy bezmyślnie powiem "ANAL do tablicy!" wysłane telepatycznie
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Prawie tak jak ten youtuber kiedyś co pytał na jakimś konwencie czy "Kobiety powinny mieć takie prawa jak ludzie?".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedys do klientki majacej na imie Sandrine wyslalam maila rozpoczynajacego sie slowami 'Dear Sardine'... Szef prawie apopleksji dostal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
czy może być zasłyszane?
1) w sklepie spożywczym. Czy są CHŁOPSKIE jaja? 2) w banku: pracownik - co tak tu cuchnie? klient: przepraszam. To ja, pracuję w sklepie rybnym.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Historia z dawna ale zapamiętałam-Koleżanka pracowała na obsłudze klienta ,akurat tego dnia miały w cholerę pracy i stos dokumentów podzielone na tzw "na pierwszy ogień " i druga kupka taka co mogła poczekać . Zawsze priorytetem były te papiery na pierwszy ogień , wiadomo.
Dzwoni klient i koleżanka akurat przeglądała te dokumenty na cito do roboty , odbiera z tekstem " Agnieszka X. wydział obsługi klienta na pierwszy ogień" . ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- [1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;67674016] 1) w sklepie spożywczym. Czy są chłopskie jaja? [/quote] ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2016-11-18 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
lokalna gwiazda
|
Razu pewnego pozbawiona męskiego wsparcia postanowiłam zadziałać sama "w temacie" cieknącej spłuczki. Zdjęłam górną pokrywę, obfociłam ustrojstwo wewnątrz i ruszyłam na poszukiwania. W jednym markecie nie było nic podobnego, poszłam do kolejnego. Mówię do pana urzędującego w dziale hydraulicznym: "Wie pan, ten mój kibelek jest chyba nietypowy, bo czeski i wszędzie gdzie spojrzę, mam wrażenie, że ta górna część w ten otwór nie wejdzie. Bo u mnie to cienkie jest." I tu, dla zilustrowania problemu, uczyniłam kółeczko z palca wskazującego i kciuka lewej ręki, zaś palec wskazujący drugiej ręki wsunęłam w rzeczone kółeczko. W tym momencie poczułam, ze oblewam się potem.
Pan na szczęście był z gatunku rozrywkowych i po chwili uskutecznialiśmy chichoty stojąc koło rur i kolanek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zastępowałam koleżankę w pracy. Mieliśmy akurat grupę facetów. Wśród części z nich koleżanka zdążyła przeprowadzić wstępne badania testowe i na liście odznaczyła ich "ptaszkiem". Ja dostałam tę listę i tak nie bardzo wiedziałam dlaczego jedni są odznaczeni a inni nie (lista była nieopisana). No to za telefon i do koleżanki a potem do szefa i udało mi się powiedzieć mniej więcej tak: "Szefie, część nie była wstępnie badana i dlatego ci panowie nie mają ptaszków".
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ja ptaszkiem zaznaczam ludziom gdzie mają zrobić podpis i kiedyś mówię do klienta "proszę podpisać, pełne i czytelne imię i nazwisko za swoim ptaszkiem"... od tamtej pory zamiast ptaszek mówię znaczek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
W prawdzie nie ja, ale byłam świadkiem.
Do osiedlowego warzywniaka wpada zdyszana sąsiadka i od progu do sprzedawcy: - Panie Maćku, ma pan jajka? Sprzedwaca: - No... mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.