![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Wątek zbiorczy
Zacznę od makijazu sylwestrowego. Nic wyszukanego, jako gospodyni nie miałam czasu na szykowanie się
![]() Było błyszcząco TWARZ- dermacol 213, DMM Nude, prasowany NUDE Sephory, kuleczki nr 13 APC, ziemia brązująca, złoty puder nr 1 APC OCZY- profesjonalny INGLOT 47, Maybelline 25 antic bronze, sypkie APC: 6, 11, 19, czarny cień Bell Planete, złoty brokat, sypki Vollare nr 10, czarna kredka, czarny tusz USTA- pomarańczowa czerwień Astor plus duużo złocistego błyszczyku nr 2 APC I trzy ujęcia ze strojem-jestem już nieco zmęczona (sporo po północy) Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Wątek zbiorczy
CieplejszyTWARZ- Dermacol 213 jako korektor, podkład Cream Avonu, sypki APC nr 2, róż Pupy, kuleczki 14 APC
OCZY- biały Cantare, jasny beż 15 IB, ciemny brąz 43 IB zmieszany z bordowym cieniem bazarkowym, jasny brzoskwiniowy róz z paletki Vision, zgaszony fiolet złamany cieplejszym różem z tej samej paletki, biała kredka, czarny tusz, paletka do brwi USTA- Iced Coffee Avonu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
Złocisty brąz
TWARZ- dermacol 213, prasowany puder Sephory Nude, ziemia egipska, złoty puder nr 1 APC OCZY- rudawy brąz z testowych prasowanych APC, biały Cantare, sypki 22 APC, ciemny brąz z TRIO Pierre Rene, złoto 11 APC, budyniowy jasny bez Maybelline 21 TRIO Sien. Brown1 , paletka do brwi dla brunetek Sephora, czarny tusz, ciemnobrązowa kredka Pierre Arthes USTA- Cocoa Avonu plus cielisty błyszczyk Sensique Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
Subtelne brązy
Wypróbowałam nowe nabytki z allegro czyli testery Maybelline i oto rezultaty ![]() TWARZ- Dermacol 212, podkład DMM NUDE, puder prasowany Sephory Nude, brzoskwiniowy róż Vollare, brzoskwiniowe kuleczki Vollare OCZY- waniliowy jasny brąz Clear Brown 2, brąz 70 Rich Brown, brąz złamany bordo 42 Rich Burgun, biały Cantare, czarny cień Golden Rose, czarny eyeliner, biała kreska, czarny tusz USTA- Cocoa Avonu plus cielisty błyszczyk Sensique Miłego oglądania ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
makijaże jak zwykle super. najbardziej podoba mi się złocisty brąz, choć cień jest jak dla mnie wyciągnięty za bardzo na zewnątrz. i w końcu na niektórych zdjęciach się uśmiechasz. powinnaś robić to częściej bo z uśmiechem wyglądasz jeszcze ładniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moj ulubiony nr 2 i nr 3-w tym 3 kojarzysz mi sie z arystokratyczna dama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
brazy brazy brazy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Agabil1 jestem pod wielkim wrażeniem twojej perfekcji w wykonywaniu makijażu. Wszystkie z prezentowanych przez Ciebie makijaży są niezwykłym dziełem sztuki, ale najbardziej podobasz mi się w wersji "subtelnych brązów".
Wielkie gratulacje i czekam(y) na nowe pomysły, a musze przyznać, że masz ich niemało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatoreska
|
Jak zwykle piekne makijaze, swietne wykonanie
![]() ![]() Strasznie spodobaly mi sie te zdjecia, slicznie wygladasz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1168109657 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Wyciągnęłam go celowo tak na zewnątrz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo Wam dziękuję. Makijaże nie są zbyt ekstrawaganckie i wymyślne ale ostatnio tylko takie robię ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cudne są wszystkie. Jestem cichą wielbicielką Twojego talentu (mam zapisane wszystkie makijaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Takie delikatne fale osiągam susząc włosy i delikatnie ugniatając, przeczesując palcami. Potem rozczesuję je grzebieniem i układam rękoma w lekkie pukle. Moje naturalnie są kręcone |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Boze Aguś, jak ty to robisz?!Poprostu jestes dla mnie mistrzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Aga pięknie Ci w tych brązach szczególnie w złocistym
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Złocisty brąz i subtelne brązy są po prostu świetne
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jestem pod wrażeniem, w złocistym brązie podoba mi się właśnie to "wyciągnięcie" w kierunku kącika oka.Czy są takie kolory w których Ci nie do twarzy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Filigranowo - delikatnie - subtelnie - a "złocisty brąz"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Aguś wszystkie klasa I pod względem technicznym...ale złocistym brązem to mnie zabiłaś. Gdyby nie to, że bojam się trochę, coby mnie mężuś nie posądzał o homo niewiadomo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi się Złocisty Brąz, bo wprost ubóstwiam taki kolor na ustach! Fantastycznie wyglądasz w tym makijażu. Następny w kolejności to Subtelny Brąz, Aga muszę powiedzieć, że twoje oczy podkreślone czarnym eyelinerem wyglądają ekstremalnie seksownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dziś najładniejsze dwa ostatnie - złociste i subtelne brązy, śliczne
Ps. stanowczo za chuda jesteś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Normalnie we wszystkich kolorkach Ci ładnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ach, jak zwykle dużą frajdę miałam odkrywając Twoje kolejne makijaże i myśląc "Ciekawe, cóż Aga tym razem wymyśliła...)
Więc tak: 1.sylwestrowy - po prostu ok 2.cieplejszy - milutki, subtelny i dodaje Ci łagodności - ładnie! 3.złocisty brąz - mimo że kolory na oczach świetne, to nie podoba mi się z powodu zbyt mocnego wyciągnięcia cieni na zewnątrz oraz szminki, która wygląda nieco sino 4.subtelne brązy - tu wymiękłam, wyglądasz zjawiskowo w tym makijażu, masz w nim 10 lat mniej niż w innych ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kolejne piękne makijaże
![]() Najbardziej mi się podoba Złocisty brąz ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie się wydaje, że nie wolno tak oceniać, faktycznie Aga wygląda bardzo szczuplutko, ale najwazniejsze jak kto się czuje we własnej skórze ![]() ![]() Aga mi się po prostu wszystkie szalenie podobają ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie ostatni mejkap to po prostu cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Agnieszko, cokolwiek byś nie zmalowała i tak wszystkie jesteśmy zawsze pod wielkim wrażeniem
![]() Ale makijaż nr 3: subtelne złoto to dla mnie perfekcja w każdym calu, tyle powiem ![]()
![]() |
#29 |
La Moderatoiure
|
Wszystkie super, ale ten złocisty brąz jest genialny, strasznie mi się podoba!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Przepiękne
![]() A najbardziej podobasz mi się w tych subtelnych brązach ![]() Figury to chyba mamy podobne hihihi - takie filigranowe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.