|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Nagie Zdjęcia : Tak/Nie ? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
60 | 42,86% |
nie |
38 | 27,14% |
na prawde nie wiem ! ale nie wkluczam z góry żadnej możliwości |
33 | 23,57% |
absolutnie nie |
9 | 6,43% |
Głosujący: 140. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nagie Zdjęcia : Tak/Nie ?
Wyobraź sobie , że otrzymujesz od znanej, światowej firmy kosmetycznej propozycję promowania ich najnowszego kremu.Twoje zdjęcia będą widniały w większości pism dla kobiet i nastolatek , a także na billboardach , internecie i tv. Uwaga , Jako że będziesz promowała wyrób do pielęgnacji ciała , te zdjęcia będą nagie , aby ukazać jego piękno które bedzie powiązane z ich najnowszym produktem. Od producenta "reklamówki" otrzymujesz zapewnienie iż na zdjęciach nie bedzie widoczna twoja najbardziej intymna część ciała. Natomiast będzie widać twój biust i pupę.Reklama bedzie miała charakter globalny tj bedzie publikowana na wszystkich kontynentach i w większości krajów tzw. cywilizacji zachodniej. Pytanie : czy zgodziłabyś się na tego typu zdjęcia czy nie ? a może z zastrzeżeniem aby nie ukazały się w Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nagie Zdjęcia : Tak/Nie ?
Zaznaczyłam "tak", jednak z dopiskiem "duuużo photoshopa"
![]() A tak ogólnie - to tylko ciało.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Masz propozycje czy tylko marzysz?
![]() Mi to nie grozi bo za stara jestem , a kremy sama sobie robie ![]() Natomiast jezeli bylabym profesjonalna modelka, to mysle ze bym sie zgodzila. W koncu modelki zarabiaja twarza i cialem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zgodziłabym się
![]() Lubię swoje ciało i chętnie bym popatrzyła na nie w gazetach ![]() Ale to nierealne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Lubie swoje ciało, podobam się sobie, ale nie zgodziłabym się żeby moi sąsiedzi, byli nauczyciele ze szkoły, dalsza rodzina i cała reszta oglądali mnie nago.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wybrałam odpowiedź 3...
Z jednej strony nie mam wielkich zastrzeżeń, by moja głoa pupa ![]() Alez drugiej strny - nie wiem, czy nie przeszkodziłoby to później w wykonywaniu "poważniejszego" zawodu, w którym nasze nazwisko jest rozpoznawalne, np. lekarz, prawnik, czy chociażby nauczyciel.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zaznaczyłam tak. Pytanie jeszcze za ile?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
a ja bym sie zgodzila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
i jeszcze brutto czy netto? :P
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zdjecie zdjeciu nierowne. Akty moga byc róznie wykonane. Jesli stylowo i z klasa, to byc moze. Ale na bilboardach zdecydowanie nie, a na pewno nie w Polsce.
Zreszta kilka propozycji sesji odrzuciłam,(wprawdzie nie na biloardy i nie firm kosmetycznych), uwazam,ze nie nadaje sie do tego i potraktowałam to raczej jako zarty. Wiec ja nie. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-03-02 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ja bym się zgodziła. lubię swoje ciało. mam wszystko na miejscu i w odpowiednich wymiarach, więc czemu by nie
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nieprzytomna :"Alez drugiej strony - nie wiem, czy nie przeszkodziłoby to później w wykonywaniu "poważniejszego" zawodu"
To nie byłyby absolutnie zdjęcia erotyczne !!! Doskonale znamy reklamy firm kosmetycznych , w których dziewczyna ukazana jest jako zmysłowa, delikatna piękność niczym nimfa - zresztą reklamy kosmetyków skierowane są głownie do kobiet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja bym się zgodziła, a co
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
A ja zaznaczyłam "nie". W sumie jestem zadowolona raczej ze swojego wyglądu (głównie przeszkadza mi nos więc to czy zdjęcia byłyby rozbierane nie miałoby znaczenia w tym względzie
![]() ![]() Poza tym czułabym się jakoś dziwnie widząc swój tyłek na mieście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zaznaczyłam TAK.
myślę,ze za dużą kasę zgodziłabym się pokazac moje ciało. wiem,że napewno zdjęcia byłbyby subtelne,a nie ordynarne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Zaznaczyłam NIE, bo mój biust naprawdę nie nadaje się do pokazywania go osobom postronnym. "Tak" tylko w przypadku taczki Photoshopa - że sama bym się nie poznawała na tych zdjęciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja zaznaczyłam odpowiedź "nie", ponieważ nie akceptuję swojego ciała.
![]() Chyba, że w grę wchodziłoby znaczne powiększenie piersi (albo po prostu stworzenie, bo takowych właściwie nie posiadam), pomniejszanie tyłka... Ogółem całkowite przekształcenie rzeczywistości ![]() ![]() I dwa - nie chciałabym, żeby każdy mógł oglądać mnie nago.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
brzmi trochę jak badanie rynku
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Czemu nie ?;DD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Nie.
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jasne, że tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ja mam ciało takie nawet, ale i tak bym się nie zgodziła... też mi chodzi o to, że takei zdjęcie mogłoby mi później zaszkodzić, np w pracy... tak jak ktoś wcześniej wspominał, to np nauczycielka nie powinna pozować do takich zdjęć, chyba że w ubraniu. Później musiałąby słuchać docinków dzieciaków... lekarz może jeszcze przejdzie, ale np urzędniczka państwowa = powód do skandalu i afery politycznej
![]() Ewentualnie, gdyby to zdj było całkiem anonimowe, czyli bez nazwiska i tważy, to bym się zgodziła... A o tym, że to jestem ja wiedzieli by tylko nieliczni... Wtedy to byłaby jakaś tam satysfakcja ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Tak - w zdjęciach reklamowych używa sie tyle kosmetyków i programów graficznych, ze nikt z ulicy i tak by mnie nie poznał.
Spójrzcie na zdjecia modelek i te same modelki w zdjeciach nie retuszowanych - sex vampy i szare myszki.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie.
Ponieważ moje ciało nie jest na sprzedaż. W żadnej formie - zdjęcia, obrazu, czy dosłownie. Poza tym drażnią mnie takie reklamy gdzie wy-photoshop-owane piękności wstają z łóżka w idealnie ułożonych lokach, wychodzą spod prysznica w perfekcyjnym makijażu i mimo, że mają lat podobno 2x więcej ode mnie wyglądają 2x młodziej.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się zgodziła jeżeli wiedziałabym że nie wpłynie to źle na moja późniejsza "kariere" zawodową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Killing me softly
|
Czym się różni "nie" od "absolutnie nie"? Czy pierwsze "nie" oznacza "w zasadzie nie, ale jakby dobrze zapłacili to czemu nie" ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.