|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zamknięty
Zamknięty
Edytowane przez majaxy Czas edycji: 2013-01-08 o 09:56 Powód: Temat zamkniety |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wyciągnąć reke?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bejbe Ty go nigdzie nie "puszczasz" bo to nie jest Twoje dziecko, które wychowujesz. On jest dorosłym człowiekiem i jedzie na wyjazd integracyjny, gdzie przy okazji będzie siostra jego byłej dziewczyny. To też mnie zdziwiło że nie mógł cofać reklamy żeby się upewnić czy dobrze widzi ? Jakbym widziała kogoś znajomego w tv to też bym tak robiła np. żeby zauważyć czy ma taką samą mimikę jak normalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tam nie będzie siostry jego byłej. Po prostu wyjazd. Ale patrząc na koleżanki, które mówią swoim facetom, że skoro to nie wyjazd służobowy to zostajesz, a ja nic nie mówię...
A co myślisz o przepraszaniu? Powinnam zaakceptować jego rozwydrzenie i go pierwsza przepraszać? A i jesli chodzi o planowanie ślubu to nie chcemy żeby Nas związał tylko skoro wspólnie kupujemy mieszkanie to chcemy mieć jedno nazwisko ![]() Edytowane przez majaxy Czas edycji: 2013-01-08 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"ślub ma Nas tylko związac ze sobą" - zdecyduj się w końcu co masz na myśli. Chyba jednak nie chodzi tylko o mieszkanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem masz ze sobą poważny problem. Robisz afery o byle co, prowokujesz spięcia "nie dał mi samochodu, a i tak bym nim nie jeździła, ale chciałam sprawdzić", te kwestie wyjazdów, smsków, no masakra jakaś. Zastanów się nad sobą, bo domyślam się, że jesteś nie do wytrzymania.
![]() |
#7 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Z twojego tekstu dowiedziałam się, że "jestem laską". Wyobraź sobie, że wyjazdy na obozy sędziowskie są obowiązkowe, doszkalasz się tam z aktualnych przepisów. I on pewnie też po to tam jeździ, a nie dlatego, że dziewczyny, które są sędziami też tam jeżdżą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mój problem polega na tym, że wszystko w sobie duszę. Nie mówie mu o tym , nie robie afer (wiem, ze tak to wygląda), w domu wręcz przeciwnie - siedze uśmiechnieta i się zgadzam na wszystko i później jak coś już powiem to jest zdziwiony, że mi to przeszkadza. I dlatego tu postanowilam napisac. Poleciła mi to bliska osoba żeby wyrzucać to co siedzi w środku, bo co z tego, że jemu nic nie powiem, skoro jak on wyjdzie to godzinę myślę nad kazdym słowem, przytaczam je sobie... Dlaczego powiedział tak, a nie tak, a dlaczego to ,a tamto.... Mysle nad wizyta u psychologa - serio. Jestem "normalna" mam wielu przyjaciół, zawsze byłam towarzyska itd, ale ... np koleżanka mi coś powie, że np pogrubiaja Cie te jeansy, a ja się zaczynam smiac i mówie,że wlasnie to chcialam od Niej uslyszec, ale po powrocie do domu o tym myśle godzinę. I nie o tym żeby schudnąc bo nie mam problemu z figurą - tylko o tym co mi koleżanka powiedziała. Czy później inaczej na mnie nie patrzyła, czy nie była później dziwna... nie wiem co jest ze mną. Od dawna tak mam. Wszystko dogłębnie analizuje i później jestem zamyślona, nieobecna, nie raz - smutna! To dziwne - wiem, że F. mnie nie zdradzi (tzn pewnosci nigdy nie ma, ale ufam mu), ale mimo wszystko chce wiedzieć kto i co mu pisze. Ale zawsze warto poznać opinię innych. Dobór słów - faktycznie nie na poziomie, ale prosze wybaczyć - siedzę w pracy i pisze ukratkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziękuje wszystkim za rady.
Ślub = rodzina na swoim ![]() Ciężko to opisac i faktycznie dziwnie to wygląda. Nie jestem jakąś "heterą" ,która na nic nie pozwala i jak 13 latka tupie nogą. Mój problem polega na tym, że wszystko w sobie dusze. Robie dobrą minę, a w środku rój myśli. Wiem Agniesiu, że tam się doszkalają bo mam rozpiskę zawsze co , o której i z czego ![]() ![]() I o to Was pytam. Czy według Was powinnam wyciągać np. pierwsza rękę? Nie chodzi o mój charakter. To zostawmy na razie w spokoju. Wiem, ze święta nie jestem, ale wierzcie mi, że ja jestem tym miekkim jajem w związku, które ulega i zawsze pierwsze podaje dłoń. Jego mama sama twierdzi, że F. jest nie do zniesiania momentami i nie nauczył sie przez całe zycie co to "przepraszam". I czy to normalne, że facet inaczej mysli i dla niego "nie" to "nie", a nie jak to bywa z naszą płcią "nie=tak" |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#11 |
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czyż to nie jest niemalże podręcznikowy przykład kobiety bluszcza?
i troszkę wesołym gimnazjum mi zajeżdża ![]() chcesz zniechęcić faceta do siebie to rób tak dalej, zwieje szybciej niż myślisz ![]()
#15 |
Przyczajenie
|
Widzę, że nie ma co liczyc na odpowiedź od Was na proste pytanie czy wyciągac pierwsza rękę gdy druga osoba popełnia błąd. Jak rzep się uczepiłyście charakteru! Pisze, że zdaje sobie sprawe, że cos jest nie tak ze mną i muszę bardziej mieć olew na wszystko, nie spalać się, a Wy dalej o tym
![]() Dziękuje mimo wszystko za rady. TEMAT ZAMYKAM. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
''Nie=tak'' - takimi postawami żyją osoby, które szukają problemów w życiu. Chcesz zdrowych relacji w związku to nie gadaj tak, kiedy myślisz nie. To wcale nie jest charakterystyczne dla jakiejś płci, tylko dla ludzi, którzy chyba boją się konfrontacji z partnerem i szczerości. Nie umiała bym żyć w takim zakłamaniu.
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#19 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Weź sama jeszcze raz przeczytaj swoje pytanie i spróbuj na nie odpowiedzieć. Ktoś inny popełnił błąd (TWOIM ZDANIEM), a ty pierwsza chcesz wyciągac rekę? Na cholerę? Całe życie chcesz przepraszać za nieswoje błędy??
#21 |
Rozeznanie
|
Jesteś chorobliwie zazdrosna a to nie wróży najlepiej Waszemu związkowi. Jeśli faktycznie mu ufasz to odpuść mu trochę. Sama się nakręcasz na taką zazdrość, daj mu luzu. Nigdy nie będziesz wiedziała i nie miała 100% pewności z kim pisze, o czym myśli jeśli będziesz chciała wyciągnąć to z niego na siłę. Im bardziej Ty będziesz chciała go kontrolować tym bardziej on będzie się zamykał i mniej Ci mówił. Pytasz czy powinnaś pierwsza wyciągnąć rękę... Ja w ogóle nie wiem o co chodzi, o może jakaś nienormalna jestem albo nie doczytałam wątku (za co przepraszam). O co Wy się pokłóciliście??
To że dla faceta "nie" oznacza "nie" to dobrze, raczej dziwne w tym że Ty się doszukujesz we wszystkim drugiego dna, po co doszukujesz się najgorszego? Sama na siłe szukasz sobie problemów. Może znajdź sobie jakieś zajęcie? Jakieś hobby? W czasie gdy on będzie na tym obozie przecież nie musisz siedzieć w domu, możesz zorganizować babski wieczór z koleżankami albo wypad do kina.
![]() |
#22 |
|
Ale autorka właśnie tupnęła nóżką i "zamknęła" temat, bo nie przeczytała tego, co chciała przeczytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.