|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ja , była i On
Piszę ponieważ to nie daje mi spokoju. Niedawno rozstałam się z Tz ( sytuacja jest dość skomplikowana by ją tutaj przytoczyć, wracałam do tego człowieka kilkakrotnie, wierząc że się zmieni- tak się jednak nie stało) ale już nie chce do tej sprawy wracać. Jest coś co mnie bardziej męczy. Gdy kolejny raz zdecydowaliśmy się na bycie razem, On był ledwo po związku. O swojej byłej kobiecie wyrażał się w sposób nieodpowiedni ( nigdy nie chciałabym usłyszeć takich rzeczy- głupia ,że wtedy tego słuchałam i nic nie powiedziałam). Wypowiadał się zle o Jej rodzinie, o jej ciele. Wyśmiewał wszystko co zrobila, przyznał się ze ją przekręcił ( nie bijcie ja naprawde byłam zapatrzona jak w obrazek). Teraz, gdy wreszcie postanowiłam,że kontakt z tym człowiekiem powinien się skończyć, dowiaduje się, że znowu rozmawia ze swoją byłą ( wcześniej nie rozmawiali). Po prostu czuję się dziwnie wiedząc co ten człowiek mówił o Niej, co Jej zrobił i patrząc że prawdopodobnie znowu próbuje Ją przekonać do siebie. Jestem pewna,ze prędziej czy później kolejna kobieta zostanie skrzywdzona. Chciałabym to w jakiś sposób zatrzymać ale nie wiem jak. Czy najlepiej nie robić nic w tej sprawie? Znam tego czlowieka i wiem, że nawet jeżeli narazie łączy ich tylko rozmowa ( wiadomo wybacza sie- sama wybaczalam) to On pozniej ja wykorzysta.Zawsze było tak, że jak tylko się rozstawaliśmy , to odzywał się do byłych ( nawet tych które były w związkach – jeden nawet „rozwalił” bo „ tak chciał”) Wiele z Nim przeszłam, ale nie chce by ktoś miał podobnie.
![]() Edytowane przez kahsh Czas edycji: 2010-06-20 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ja , była i On
Cytat:
Moja droga- rozumiem, ze z punktu widzenia czlowieczenstwa czujesz pewien obowiazek- ja bym sie jednak nie wtracala i nie czestowala swiata swoja idea mesjanizmu. na moj gust koles trafi kiedys na osobe swojego pokroju- i wtedy kiedy jemu utrze sie nosa- zrozumie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj sobie spokój z mieszaniem się w życie jego czy jego byłych. Skoro o niej różne przykre rzeczy wygadywał po rozstaniu, to na Tobie i Twojej rodzinie też już zapewne suchej nitki nie zostawił... tym się bardziej martw a nie jego byłą, czy byłymi. Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2009-03-22 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Myśle tak samo.. Dostanie kiedys sam po dupie, podobno to co robimy zawsze do nas wraca. Usiądź i ciesz się, że zrozumiałaś.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Myślałam nad tym, i rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem będzie jak zostawię to tak jak jest.Wy mnie w tym utwierdziłyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pamietaj,ze jesli zainterweniujesz w tej sprawie, on moze namieszczac byłej w głowie i zacznie tworzyc historie pt. Ona chce nas zniszczyć, jest zazdrosna i Bog wie co jeszcze-daj na luz, a najlepiej w ogle sie odetnij na wszelkie możliwe sposoby od tego drania!
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Najlepiej to nie rób nic... Z czasem i tak wszytsko na jaw wyjdzie..
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Nie wtrącaj się.
Swoją drogą mój ex tż jak ze mną był to śmiał się z pewnej laski i to w bardzo chamski sposób - rozmawialiśmy o niej kilka razy, ja jej bardzo nie lubiłam, bo mi wiele przykrości sprawiła, a on mówił o niej jaka to idiotka, jaka brzydka, jaka gruba, jaka twarz, jaki charakter, jaka plotkara itp. Zostawiłam go jakiś czas później z takiego powodu, że facet lubił kłamać, czasem nawet w nieistotnych sprawach ;| 2 miesiące później dowiedziałam się, że ejst z tą dziewczyną - padłam! ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Odpuść sobie...
Szkoda Twoich nerwów. Wiem co mówie bo tez mialam podobna sytuacje. Mysle, że wszytko do niego wróci. Tez kiedys dostanie po tyłku. Jestem przekonana! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ona pomyśli, że jesteś zazdrosna
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tu bym sie nie wtrącała. Dziewczyna sama sie o siebie zatroszczy. Znajac zycie pewnie i o Tobie opowiada niestworzone rzeczy. Zwracaj uwage na cos takiego nastepnym razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.