|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Chcę coś zmienić : )
Witajcie!
Jestem na forum od niedawna i wczoraj próbowałam załozyć wątek, ale coś nie poszło... Próbuję jeszcze raz. Chciałabym zmienić swój wygląd. Próbowałam coś zmienic sama. Zaczęłam nosić soczewki, zmieniłam fryzurę. Efekt jest taki że soczewek jednak na codzień nosić nie mogę, a fryzura choć fajna po obcięciu po pierwszym myciu (i samodzielnym ułożeniu) już taka fajna nie była. Nie chcę wyglądać jak szara myszka : ), typowa nieciekawa okularnica i brakuje mi pomysłów. 1. Jak się opalasz - opalam się wolno, ale jak już złapę opaleniznę to kolor brązowo-oliwkowy 2. Kolor oczu - oprawa oczu czarna, oczy ciemno niebieskie czasem zmieniające kolor na szary 3. Piegi - nie mam : ) 4. Cera - nie wiem jasna może to jest oliwkowy, a czasem wchodząca w leciutki róż 5. Naturalny kolor włosów - średnio ciemny brąz, czase złote refleksy 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jasne, róż 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze fiolet, wrzos, bordowy, beż, niektóre odcienie zielonego a które źle podkreślają Twoją urodę? granat, czerń, pomarańcz, żółty Mam nadzieję że tym razem wszystko zadziała jak należy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chcę coś zmienić : )
Zmień oprawki na inne, widziałam że masz duże okrągłe okulary. Włoski pocieniuj, pomyśl o grzywce ukośnej. Powinno być dobrze. Włosy masz chyba folowane nie? Jak kupisz odrzywke z Pantim'a na loki i fale to będzie super jak wklepiesz w mokre Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
O tak, KONIECZNIE musisz zmienić oprawki!
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Oj tak oprawki koniecznie do wymiany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.