|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak wyglądają wasze relacje, znajomości i przyjaźnie?
Cześć, ostatnio podsumowuję moje dotychczasowe relacje i zastanawia mnie kilka kwestii:
- Czy wszystkie relacje w jakich pozostajecie są dla was wystarczająco satysfakcjonujące? Mam tu na myśli czy korzyści przewyższają niezadowolenie, nieporozumienia, kłótnie w relacji? Oczywiste, że nikt przy zdrowych zmysłach nie jest masochistą i nie utrzymuje relacji po prostu, żeby jakieś były, ale są różne przypadki. Czy z samotności zdarzyło się wam tkwić i utrzymywać znajomości, które nie były do końca dobre? - Co myślicie na temat osób wygadanych, czy one mają dar mówienia, ponieważ dużo widziały, czytały, słyszały, są mądre, wykształcone czy plecą bzdury albo rozpowiadają innych tajemnice, aby podtrzymać rozmowę? - Czy krępuje was milczenie? Podejmujecie sami inicjatywę, prowadzicie rozmowę, wspólnie tworzycie ją z rozmówcą czy biernie czekacie? - Jak dużo czasu spędzacie ze znajomymi? Czujecie potrzebę stałego kontaktu utrzymywanego poprzez pisanie na fb/smsy? Czy jesteście tak zapracowane i macie wiele innych obowiązków, że znajomości zeszły na dalszy plan? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak wyglądają wasze relacje, znajomości i przyjaźnie?
Piszesz artykuł?
![]()
![]() |
#3 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem. Co innego jak ktoś gada o książkach, a co innego jak jest fałszywy i rozpowiada tajemnice przyjaciela, aby podtrzymać rozmowę. Cytat:
I nie lubię mruków. Cytat:
Nawet, gdy byłam zajęta starałam się chociaż raz na jakiś czas znaleźć czas dla przyjaciół. Nie rozumiem Twoich pytań. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Normalnie wyglądają. Ci, co nie mają nic przeciwko temu, że nie kontaktuję się z nimi codziennie, a raz na kilka dni albo i tygodni, są moimi znajomymi, a reszta sama usunęła się z kręgu moich znajomych. Potrzebuję dużo przestrzeni dla siebie, spotkanie raz na tydzień albo dwa to dla mnie aż nadto.
Co do osób wygadanych to ja częściej mam do czynienia z takimi, co gadają aby gadać. Opowiadają o osobach, których nie znam i nigdy nie poznam, o sprawach, które mnie kompletnie nie interesują, opowiadają te same anegdotki przy każdej okazji. Czasami zastanawiam się, po co tak strzępić języka. Mąż mojej siostry jest takim właśnie bezsensownym gadułą, dość męczący człowiek, ale przez te lata jak się znamy już się przyzwyczaiłam i nawet trochę polubiłam. Po prostu jak zaczyna gadać to się wyłączam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To samo mi przyszło do głowy, albo, że prowadzi jakieś badania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Myślę, że kompletnie mylisz pojęcia. Bycie wygadanym nie ma nic wspólnego z rozpowiadaniem czyichś tajemnic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||||
Biała Dama
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czasami sporo pracuję i wtedy liczy się tylko partner i najlepsi przyjaciele, jak mam więcej czasu to znajduję go dla innych. Z facetem nie mieszkam ale staram się spędzać każdą wolną chwilę, z najlepszymi przyjaciółmi się spotykam parę razy w miesiącu, sporo mam znajomych ze szkół, studiów itp którzy mieszkają gdzie indziej i się umawiam z nimi raz na kilka miesięcy. Nie prowadzę więc szalonego życia towarzyskiego |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.