|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak zapomnieć ?
Na wstępnie chciałabym napisać ,że osoby które mają dość czytania wątków miłosnych mogą zaprzestać dalszego czytania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zapomnieć ?
daj sobie z nim spokój, niech idzie swoją drogą. Coś wiem na ten temat. Chociaż to przykre. Dziewczynę zawsze to gorzej boli niż faceta. My kobiety jesteśmy bardziej wrażliwsze. Facet zapomni i poleci do innej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
potwierdzam. byłam w podobnej sytuacji w pierwszej gimnazjum, co było kilka ładnych lat do tyłu, poznałam chłopaka który bardzo mi się podobał, lecz nie byłam piękna i nawte nie starałam się być, więc mnie nie zauwazał. w koncu dałam sobie spokoj. teraz jesteśmy w 3 klasie szkół średnichi bardzo dobrze się ze sobą dogadujemy. każdy ma swoją ukochaną osobę, ale wspólnie też znajdujemy tematy rozmów.nie jest to łatwe na pewno, ale odczujesz dobry wybór w przyszłośc. Uwierz mam troszkę bolesne wspomnienia z miłością...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
olać olać olać
![]() swoją drogą : NIE TEN DZIAŁ ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.