Jak zapomnieć ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-25, 23:06   #1
Karolka_089
Raczkowanie

Talking

Jak zapomnieć ?

Na wstępnie chciałabym napisać ,że osoby które mają dość czytania wątków miłosnych mogą zaprzestać dalszego czytania Jestem nastolatką i zakochałam sie w chłopaku o 2 lata starszym ,który ma dziewczyne ,niestety (dodam ,że jestem w nim zakochana juz od 1,5 roku!!!! ,masakra ale nie spotkałam chłopaka który mógłby mi sie spodobać ) -_- Czasem przypadkiem spotykamy sie w mieszkaniu naszych wspólnych kolegów ,na osiedlu lub w autobusie.Ostatnio jak byłam u koleżanki powiedział mi nawet cześć ,byłam bardzo szczęśliwa niby nic ,ale jednak dużo ;] i tak właśnie czasem sie spotykaliśmy ,troche pogadamy itp i to wszystko .Jednak nawet jak sie mijamy nie powie cześć tylko raz sie zdarzyło noo może 2 ale tylko u znajomych . Mimo to postanowiłam napisać mu życzenia świąteczne na portalu społecznościowym ,wydawało mi sie ze to bardzo sympatycze z mojej strony i mi odpisze ,jednak tak sie nie stało .Dziś znów go spotkałam na osiedlu i sie nic nie odezwał ,ja sie tylko uśmiechnełam .Jest mi ogólnie bardzo przykro i stwierdziłam ,że nie moge tracić swojego czasu na tekiego dup*ka ,ale niestety nie moge tak zapomnieć ,ale może wy byłyście w podobnej sytuacji i jakoś sobie poradziłyście i macie jakieś porady ? Naprwadę wątpie w to żebym ja miała sie odważyć i zagadać więc to odpada ,nie chce być znowu nachalna bo ma dziewczyne i mogę sie tylko ośmieszyć ,ale takie moje czekanie na jakiś ruch z jego strony zamienia sie w lata i mam tego powoli dość.
Karolka_089 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-26, 10:05   #2
Ainka30
Raczkowanie

Dot.: Jak zapomnieć ?

daj sobie z nim spokój, niech idzie swoją drogą. Coś wiem na ten temat. Chociaż to przykre. Dziewczynę zawsze to gorzej boli niż faceta. My kobiety jesteśmy bardziej wrażliwsze. Facet zapomni i poleci do innej
Ainka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-27, 15:19   #3
joannap00
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ainka30 Pokaż wiadomość
daj sobie z nim spokój, niech idzie swoją drogą. Coś wiem na ten temat. Chociaż to przykre. Dziewczynę zawsze to gorzej boli niż faceta. My kobiety jesteśmy bardziej wrażliwsze. Facet zapomni i poleci do innej
potwierdzam. byłam w podobnej sytuacji w pierwszej gimnazjum, co było kilka ładnych lat do tyłu, poznałam chłopaka który bardzo mi się podobał, lecz nie byłam piękna i nawte nie starałam się być, więc mnie nie zauwazał. w koncu dałam sobie spokoj. teraz jesteśmy w 3 klasie szkół średnichi bardzo dobrze się ze sobą dogadujemy. każdy ma swoją ukochaną osobę, ale wspólnie też znajdujemy tematy rozmów.nie jest to łatwe na pewno, ale odczujesz dobry wybór w przyszłośc. Uwierz mam troszkę bolesne wspomnienia z miłością...
joannap00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-07, 22:13   #4
camillie
Wtajemniczenie

olać olać olać

swoją drogą : NIE TEN DZIAŁ !
camillie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości