|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Markowe ciuchlandy
Któregoś pieknego dnia słyszałam o dwóch sklepach z uzywaną odzieżą prowadzonych przez byłe modelki, w których mozna kupić markowe ciuchy za niewielkie pieniądze. Niestety nie podano w jakich miastach są te sklepy wiec chciała bym was zapytać czy może wy wiecie gdzie te sklepy sią znajduja. Oto ich nazwy:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Markowe ciuchlandy
hm,nie słyszałam o tych lumpach...
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja słyszałam ,ze w któryms z centrów handlowych w Warszawie jakst lumpeks z samymi markowymi rzeczami utrzymanymi w nienagannym stanie, no i oczywiście ceny tez nie są takie groszowe ale normalne jak w przeciętnym sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Vintage jest w Warszawie - skrzyżowanie Al. Jana Pawła II i Al. Solidarności - wchodzi się w bramę obok KFC i jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No prosze, to naprzeciwko mnie, a nigdy tego nie zauwazyłam. Moze warto sie tam przejsc?
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobno mozna tam kupić markowe ciuchy za niską cene, oczyiście stosunkowo niska do ceny orginalnej. Włascicielka sklepu pokazywała sukienkę, która orginalnie kosztowała 10 tys. a u niej w klepie można ją kupic z 700 zł. Jka dla mnie to też giganyczna forsa no ale w stosunku do 10 tys. to są rzeczywiście groszowe ceny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w krakowie jest KOMIS RZECZY LADNYCH, ciuchy i dodatki amrkowe, ceny jak w sieciowkach. nic specjalnego. chociaz raz dorwalam tam okulary sloneczne od roberto cavalli'ego za smieszna cene
![]() ![]() ![]() aha, panie ekspedientki do milych nie naleza ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.