|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oddam za koszty przesyłki - pielęgnacja - twarz
JUŻ NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Ponieważ przed zmianą mebli muszę zrobić porządki i drastycznie zmniejszyć kubaturę zajmowaną przez moje kosmetyki, postanowiłam się rozstać z ich częścią. Są pełnowartościowe, z aktualną datą ważności - ja po prostu od jakiegoś czasu ich nie używam. To pierwszy "rzut", może nie ostatni. Jeśli któraś z Was byłaby na nie chętna, to zapraszam. Jedyne o co proszę to zwrot kosztów przesyłki (nie chciałabym dopłacać do tej zabawy ![]() ![]() ![]() ![]() Oto one: Eris, Capilaridil – intensywny krem przeciwzmarszczkowy do cery naczynkowej – została 1/3 opakowania – data ważności 05/2007 Eris, Capilaril Mask – regenerująca maseczka do cery naczynkowej – zostało więcej niż 1/3 opakowania – data ważności 05/2007 Dermika, Variete – maseczka nawilżająca z koktajlem owocowym – została 1/3 tubki, data ważności 05/2007 Soraya, Kolagen i Elastyna – tonik bezalkoholowy – zostało jakieś 100 ml – data ważności 04/2008 Dax Cosmetics, Clean & Care – peeling drobnoziarnisty do twarzy – została pewnie połowa, data ważności chyba 04/2007 Clean & Clear – żel punktowy na wypryski – daty ważności nie potrafię roszyfrować No a poza tym zapraszam do mego regularnego kramu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153753
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2007-01-01 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam za koszty przesyłki - pielęgnacja - twarz
bardzo chetnie przygarne wszystko, nic sie u mnie nie zmarnuje
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
No tak, chciałabym oddać wszystko za jednym zamachem
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Więc czekam na namiary na PW
![]()
#6 |
Przyczajenie
|
ojej a wyslesz mi cos , ja bym chciala tylko to
Eris, Capilaridil – intensywny krem przeciwzmarszczkowy do cery naczynkowej – została 1/3 opakowania – data ważności 05/2007 Eris, Capilaril Mask – regenerująca maseczka do cery naczynkowej – zostało więcej niż 1/3 opakowania – data ważności 05/2007 Dermika, Variete – maseczka nawilżająca z koktajlem owocowym – została 1/3 tubki, data ważności 05/2007
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.