|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
BrąZy?? POmocy:)
Cześć
![]() Mam takie pytanko. Czy może któraś z was wie jak dokładnie nazywa się farba chyba z Schwarzkopf [Palette] gdzie wychodzą Złociste Brązy bo nigdzie nie moge znaleść dokładniej nazwy i recenzji tych farb. A po drugie za tydzień będę malować włosy i może któraś moglaby mi polecić farbę drogeryjną w cenie tak do 20 zł. w odcieniach brązu a chodzi mi dokładnie o taki odcień jak załącze na fotce i do tego żeby farba nie pozostawiała rudego połysku [przebłysku ] I czy wogle wyjdzie mi taki kolor jeśli mam włosy w takim kolorze jak załącze na fotce? Z góry Dziekuje ![]() Ps.Kolor może bys troszkę ciemnijszy od kolory który ma Jessica
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: BrąZy?? POmocy:)
nikt nie wie
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: BrąZy?? POmocy:)
Garnier 100% Color ma ładne brązy. I Marion Mari Color - ostatnio robiłam brązem i w miejscu, gdzie kładłam farbę na moje naturalne włosy (czyli na odrosty) wyszedł mi identyczny kolor co na fotce. Mój naturalny kolor to mysi, średni szatyn a kładłam Mari Color Czekoladowy Brąz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.