|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy taka fryzura jest możliwa?
Hej dziewczyny. Otóż wielkimi krokami zbliża się moja studniówka. Mam naturalnie kręcone włosy i mimo porad wizażanek postanowiałam je rozprostować
![]() ![]() ![]() Edytowane przez radioheadka Czas edycji: 2006-12-29 o 19:27 Powód: zdjęcie sie nie załączyło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy taka fryzura jest możliwa?
nie ma zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
juz jest
![]() to moje własne dzieło więc przepraszam za wykonanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja juz robilam sobie taka fryzurke
![]() ja to robie w ten sposob i dziala ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
oczywiscie, ze mozliwe! myslalam nawet,mze mam taka fryzure w swoich zbiorach wykonana na modelce, ale jednak sie okazalo, ze nie
![]() fryzura jak najbardziej wykonalna a do tego bardzo ladna ![]() edit: tu jest taka fryzurka http://imdb.com/gallery/ss/0308055/3...=0308055&seq=3 Edytowane przez lilithin Czas edycji: 2006-12-29 o 20:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
musiałabyś przy tapirowaniu użyć naprawdę dużej ilości lakieru uważając by nie posklejać zupełnie włosów. Wtedy fryzurka wytrzyma trochę dłużej, ale przy naprawdę dużych hulankach może oklapnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
chodzi o cos takiego ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mam wlosy do ramion, troche pocieniowane, sa lekkie wiec taka fryzura trzyma sie bardzo dlugo...
Ja zeby takie cos otrzymac najpierw daje pianke, pozniej susze na grubej szczotce, nastepnie gorna czesc cieplych od suszarki wlosow nawijam na bardzo grube walki i utrwalam lakierem. Po godzinie walki sciagam i tapiruje wlosy, leciutko spryskujac lakierem. Z uzyciem lusterka sprawdzam tyl i gdzebieniem z kolcem robie idealna bombke z wlosow. Potem jeszcze troche nablyszczajacego lakieru na calosc, juz po wlozeniu przepaski.Przepaske wbijam w te wlosy tuz za uszami a sprzodu mam przedzialek. Do tego makijaz smoky eyes i blade usta a'la Brigitte Bardot.Pieknie jest. Moja ulubiona fryzura.
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
sluchajcie, a nie istnieja takie specjalne fryzjerskie gabeczki, ktore podtrzymuja taka fryzure ;> ? nie wiem nic na ten temat, ale chyba cos takeigo obilo mi sie o uszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oj też słyszałam o takich gąbkach, ale bałabym się że w trakcie tańca coś takiego mi się wysmyknie z włosów
dziewczyny miały lepsze sposoby- układanie na szczotkę i wałki, lakierowanie i tapirowanie- taka fryzura co najmniej 4 godziny wytrzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.