|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nuevo espanol en marcha 3
Witajcie
![]() Orientujecie się, na ile nowa wersja książki i ćwiczeń różni się od starej? Czy jest to raptem kilka stron, czy połowa? Aktualnie mam starą wersję i nie uśmiecha mi się kupować nowej jak to będzi raptem 10, czy 20 stron na całą książkę i ćwiczenia.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nuevo espanol en marcha 3
http://ksiegarniahiszpanska.pl/3479-...dalumno2cd.jpg
mam Espanol en marcha a1-a2 wydany w 2014 o ten chodzi, jesli tak na priv moge ci zrobic zdjecia poszczegolnych stron od popzredniego rozni sie troche czasem sa inne zadania ale dokladnie nie sprawdzalam
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nuevo espanol en marcha 3
Dzięki wielkie za chęci, ale to mi nic nie da, bo będę korzystać z ksiązki na wyższym poziomie. W poniedziałek wypożyczę w bibliotece nowszą wersję książki i wtedy naocznie będę mogła porównać. Ćwiczeń natomiast w bibliotece nie mają, więc może uda mi się od kogoś pożyczyć dla porównania.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.