|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jaki bukiet ślubny i biżuteria do sukni :/ pomożecie dobrac :-)?
Witam dziewczyny !
Zastanawiam się jaki bukiet będzie pasował do takiej sukni ? czy jakis skromny okrągły czy może lepiej takie troszkę wiszący ? podłużny ? aha i jaka biżuterię ? czy na rękę i szyję wypada coś założyć jeśli ona jest dosyć dużo zdobiona ? Nie chce wyglądać jak choinka ale chce zeby było elegancko ![]() Z góry dziękuje ![]() Aha nie dodałam ,że suknia będzie miała jeszcze ramiączka ! Między innymi takie jak przy sukni po prawej ptronie na pierwszym zdjęciu.
Z konia świat wygląda lepiej !! ![]() Moje pazurki ![]() Moj piesek ![]() Moja metamorfoza ![]() Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2010-11-15 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki bukiet ślubny i biżuteria do sukni :/ pomożecie dobrac :-)?
Zrezygnowalabym na Twoim miejscu z naszyjnika, będą pasowaly delikatne kolczyki zgodne ze zdobieniami na sukience i do tego bukirt-kulka z jednolitych kwiatów, calkiem prosty.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też odradzam naszyjnik i bransoletkę zwłaszcza, że zdecydowałaś się na dość zdobną suknię + koronkowe zdobione szerokie ramiączka. Delikatne kolczyki i zgadzam się z bukietem kula będzie wyglądała przepięknie
![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2010-11-15 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
popieram dziewczyny jesli chodzi o kolczyki, delikatne.
co do bukietu, to tez wydaje mi się, ze okrągły pasowałby najlepiej. Sukienkę masz bardzo ładną ![]() Edytowane przez DELL Czas edycji: 2010-11-15 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziękuje dziewczyny !
Troszkę się zmartwiłam z tym naszyjnikiem , że nie będzie za bardzo pasował bo mam małą bliznę na dekoldzie którą chciałabym zasłonić ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli blizna jest mala to pieknie moze ja makijaz zaslonic. Idz do kosmetyczki ktora cie bedzie malowala i zapytaj czy mozna to przykryc np. jakims korektorem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ramiączka będą z identycznej koronki jak na gorsecie , jutro idę na przymiarkę sukienki z ramiączkami , myślę,że zrobie jakas fotke i jutro wstawie .... A jeszcze pytanie ;-) a jakies bukiecik z tych co wstawiłam pasowałby ! tylko oczywiście troszkę wskromniejsze !! nie tak duzo kwiatów ![]() Skromniej i delikatniej ale cos w ten desen ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A ja bym wzięła jakiś skromny delikatny srebrny wisiorek z kryształkiem svaroskiego, blisko szyi.
Co do bukietu, wiszący się nie sprawdzi. Tylko kula. Moje propozycje: http://forum.we-dwoje.pl/files/thumbs/t_bukiet_367.jpg http://poznan.forumslubne.pl/files/bukiet2_113.jpg http://www.modaislub.pl/wp-content/u.../10/bukiet.jpg http://images26.fotosik.pl/176/9306c1226b272828.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Sliczna sukienka, gratuluje wyboru
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Dziękuje dziewczyny za pomoc ! wiedziałam , że na was można liczyć ![]() A tak się zastanawiam , bo w sumie mam dwa komplety biżuterii w domu która nadawałaby się na wesele , nie musiała bym wydawać dodatkowych pieniędzy na w sumie nie tania biżu ![]() Tylko powiedźcie mi czy ona by pasowała? W sumie nie jest duża, skromna raczej i delikatna ![]()
Z konia świat wygląda lepiej !! ![]() Moje pazurki ![]() Moj piesek ![]() Moja metamorfoza ![]() Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2010-11-16 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pewnie - mnie sie podoba.
![]() Sama kupilam skromny zestaw kolczyki i zawieszke takie zebym mogla nosic na co dzien. I kolczyki nosilam dlugo jeszcze po slubie. ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
pierwszy komplet biżuterii jaki wkleiłaś jest piękny
![]() propozycje bukietów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
też miałam dość "bogatą" sukienkę w stylu księżniczki - postawiłam na kulkę!
![]() z biżu miałam jedynie kolczyki -myślę,że profesjonalna makijażystka bez problemu zamaskuje Ci niewielką bliznę za pomocą kamuflażu. załączam mój bukiecik-może Cie zainspiruje ![]() ![]() Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2010-11-17 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Maciejka śliczna sukienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z powyższych bukiecików fajne sa te dwa lekko zwisające ze storczykami ![]() ![]() Obiedałam że wstawie suknie z ramiączkami , a więc prosze ![]()
Z konia świat wygląda lepiej !! ![]() Moje pazurki ![]() Moj piesek ![]() Moja metamorfoza ![]() Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2010-11-20 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Na szyję ewentualnie jakiś mały punkcik kryształek swarovskiego na łańcuszku lub na żyłce jubilerskiej w uszy bym dała tez raczej coś skromnego.
Nie brałabym do tej sukni żadnego wiechcia wielkiego suknia wielka typu księżniczka bukiet wielki może wyjść jedna wielka masakra. dałabym wiązankę typu kula z jakimiś fajnymi kwiatami -> Ta'i dała fajne pomysły jeśli wierzysz w przesądy odradzam róże chociaż spotkałam się z opinią że mogą być ale muszą być oczyszczone bez kolców ( w większości kwiaciarniach od razu je czyszczą niestety z kolcami prawdziwą róże ciężko znaleźć ![]() Edytowane przez Dżagódka Czas edycji: 2010-11-28 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ja to bym chciała bukiet ze storczykami
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jaki bukiet i fryzurka do takiej sukni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
wstaw zdjęcie albo jakis link do sukni ...bo nic nie ma
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Podłączę się do wątku.
![]() Proszę o rady jaką biżuterię, bukiet i co we włosy (kwiat, toczek, bo welon to nie pasuje....) do tej sukni dobrać. Będę wdzięczna za opinie ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
myślałam że się dodało
![]() Edytowane przez moniczkar_ Czas edycji: 2010-12-04 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Tygrysica zostałabym pzy fryzurze takiej jak ma modelka na tym zdjęciu
![]() ![]() Co do bizuterii jestem fanką długich kolczyków więc chyba każdemu bede to proponowac ![]() bukiet to zalezy czy chcesz iśc w jakiś kolor moniczkar tutaj przyszły mi na mysl lekkie fale rozpuszczone włosy jakis nieład ![]() Co do biżuterii fajnie by wyglądały takie rzeczne perełki długie obkręcone wokół szyji i wisajace neiwiem czy rozumiesz o co chodzi ![]() no i tez zalezy czy chcesz isc w kolor chociaz w tym przypadku nie sżłabym w kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też lubię długie kolczyki ![]()
"Człowiek posiadł sobie prawo do posiadania zwierzęcia. A powinien to być przywilej, który można odebrać." Edytowane przez tygrysia Czas edycji: 2010-12-05 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
a powiedzcie mi dziewczyny jeszcze jedna rzecz ;-) zastanawiam się nad butami i hmm bardziej beda pasowały takie bez paluszków , z okrągłym noskiem czy troszke wydluzonym ale nie szpicem
![]() pozdrawiam Cos takiego ( tylko pokazuje fason)
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny mam pytanie jaki bukiet będzie pasował do sukienki agora 11-11 w kolorze jasnego ecru ? a jaki makijaż jestem osoba szczupła o wzroście 160. Bardzo proszę o poradę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Cześć, może ktoś jeszcze tutaj zagląda
![]() Wybrałam sobie suknię, to znaczy połączyłam kilka modeli (załącznik) I mam pytanie czy wg Was potrzebny jest tutaj naszyjnik? A kolczyki? Mi się wydaję, że lepsze będą wkręty, nawet jak będę miała kok czy fale zaczesane na bok. Proszę o sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.