|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy Dermika Specialite do cery tłustej?
Czy ktoś z 30+ używał kremów z tej serii. Ciekawi mnie czy naprawdę są efektywne i jak reaguje na nie tłusta skóra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy Dermika Specialite do cery tłustej?
Jestem kolejną osobą zainteresowana tym kremem - czy rzeczywiście jest taki skuteczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie forumowiczki. jestem tu od wczoraj ibardzo mnie to cieszy. co do kremow specialite to zużyłam jeden na dzień/noc i jeden mikrozastrzyk.mam cerę suchą. mnie bardzo odpowiada mikrozastrzyk bo zostawia taki film na mojej twarzy. ten dzień/noc jest bardziej matujący. wiem ,ze jest też dzień/noc do cery tłustej więc pewnie jeszcze bardziej matuje niż ten mój do cery suchej.generalnie polecam, choć ciekawi mnie opinia innych co do tych kremów. moja twarz po kuracji enkortonem w dużych dawkach była w kiepskim stanie. to dopiero był chomik. jak odstawiłam leki twarz oddała zatrzymaną przez enkorton wodę. zmarszczka poganiała zmarszczkę, ale ratowałam życie, więc trudno.te kremy myślę bardzo pomogły bo wcześniej próbowałam wielu i efekt był mierny. myślę że DERMIKA to naprawdę dobra marka na polskim rynku.pozdrawiam cieplutko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiesz Persona to ciekawe co mówisz, też niedawno odstawiłam Encorton i przestałam wyglądać jak chomik, ale zmarszczki zostały co prawda niewielkie, ale są. Ostatnio udalam się do gabinetu dermiki na zabieg dotleniający- polecam a na krem tez pewnie sie zdecyduje, tylko nie wiem czy zapycha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja używam tych kremów na dzień pod makijaż i cały dzień ładnie się trzyma. Na kremik kładę podkład liftingujący, co prawda nie osypuje już żadnym pudrem matującym, bo mam cienką i sucha skórę, ale po takim makijażu buzia cały dzień ładnie oddycha i wygląda bardzo świeżo.Mnie te kremy się sprawdziły i dziśiaj właśnie zakupię kolejny.Co do zmarszczek to w dużym stopniu się wygładziły .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.