|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie- co zamiast blondu???
Mam serdecznie dość tego koloru włosów, czuję się w nim jak w peruce i postanowiłam zmienić image. Najchetniej zafarbowałabym się na jakiś ciemny brąz, ale poprzednie moje eksperymenty w tym kierunku kończyły sie tym, że wyglądałam szaro i smutno, pewnie dlatego, że nie dobrałam właściwego odcienia. Dlatego proszę Was o pomoc- w jakim kolorze mnie widzicie (naturalny widać na odrostach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie- co zamiast blondu???
Nie powinnaś mieć zbyt ciemnych włosów bo masz za jasne brwi w blondzie wyglądasz dobrze ale jeśli żle się w nim czujesz to spróbuj ciemny blond,jasny brąz +pasemka blond przy twarzy.Jesteś-latem więc powinny ci pasować zimne kolory ale musisz się w tym dobrze czuć też jestem latem i najlepiej się czuje w ciepłym złotym blondzie.Poza tym polecam brevoxyl miałam taką cerę jak ty i mi pomógł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie- co zamiast blondu???
mam podobny typ urody jak Ty tj. jasną cerę,oczy i ich oprawę i też całe lata rozjaśniałam włosy,najchętniej wróciłabym do natury tzn. średniego blondu i właśnie planuje kupić farbę w tym kolorze i zadziałać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.