|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
moja ceramika
dzieki wspanialaym ludziom mialam mozliwosc pobawienia sie troche ceramika i oto efekty
![]() wiem ze nie kazdy ma mozliwosci ale moze zainspirujecie sie tym jakos w inny sposob i moze zachcece kogos zeby pobawil sie w ten sposob jesli bedzie mial okazje a zrobilam ta ceramike na prezent dla siostry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja ceramika
dorka jakie to piekne!! ja i moja mama uwielbiamy ceramike, ale nigdzie nie możemy znaleźc kursu
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja znam tylko kursy we wroclawiu i w lodzi
ale wiem ze sa tez organizowane warsztaty ceramiczne na mazurach w wakacje ostatnio coraz wiecej mozna spotkac takich ofert wiec mysle ze jesli poszukasz to apewno cos znajdziecie ![]() zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W Katowicech są zajęcia z ceramiki w Palacu Młodzieży, ale dla dzieci i młodzieży. Jednak wiem że tego lata były też zajęcia dla dorosłych w ramach festiwalu.
Nie pamiętam jak się nazywał.=] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje rzeczy są piękne, właśnie złożyłam wątek gdzie prosiłam o pomoc http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240940 . Może mogłabyś zrobić nam taki mały teoretyczny kursik, co jest potrzebne, na co zwrócić uwagę. Głównie chodzi mi o takie właśnie naczenia - dla mnie mają to być doniczki. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Twoje wyroby są bardzo, bardzo piękne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.