![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Kosmetyki z USA: Cover Girl, Revlon, Sally H., Maybelline i inne FIRMÓWKI!
Witam Was !
![]() To moje pierwsze kroki przy wymiankach, wcześniej sprzedawałam na allegro ale pieniążki się rozeszły i nic z tego nie było. A tu się mogę z Wami powymieniać i zawsze jakieś korzyści ![]() Oto co mam: Cover Girl Gel Eye Slicks kolor luminous lawender Cover Girl Gel Eye Slicks kolor luminous champagne Lakier Sally Hansen Teflon Tuff kolor Hope Frost (perłowy róż) Lakier Maybelline Express Finish Cocoa Motion (bordo-brudny róż) - agyska81 Cover Girl Shadow Squease kolor Lagune (turkusowy) Cover Girl Shadow Squease kolor Puff (pudrowy róż) - Koniczynka Revlon błyszczyk Super Lustrous kolor pearl plum (śliwkowy) NOWY - oddam za coś fajnego! Co do lakierów to widać ich zużycie na poziomie gdy buteleczka się zaczyna rozszerzać, czyli niewielkie. Kredki CG nie są zużyte za wiele, mają nieciekawie wyglądające rysiki bo nie miałam porządnej temperówki (patrz zdjęcie). Cienie w kremie w tubkach stosowałam parę razy, dają pastelowy efekt. Nie wiem co jeszcze chcecie wiedzieć - pytajcie mnie jak coś! Szukam: - różu po policzków brzoskwiniowego lub perełek rozświetlających, - cieni w intensywnych kolorach (granat,zieleń) - próbek perfum (damskie), - wszystkiego co ma zapach cynamonu, - peelingów do ciała, - produktu do stylizacji loków np. Wella, - jakiegoś smacznego balsamu do ciała. No i jeszcze czegoś co mi się spodoba! Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-28 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki z USA: Cover Girl, Revlon, Sally H., Maybelline
Witam
![]() Interesuje mnie blyszczyk Revlona. Spojrz do mojego watku, niewiele wprawdzie zostalo, ale moze akurat: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171655 Poza watkiem mam: - probke Euphorii CK (nowa, fabryczna, z kartonikiem) - probke One CK (nowa, fabryczna, z karonikiem) - probke 212 Sexy CH (raz psiknieta - sprawdzony zapach, fabryczna, z kartonikiem)
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Twojej listy mam to: - róż po policzków brzoskwiniowy Vipera, - cieni w intensywnych kolorach zieleń (poczwórne)-nowe - smaczny balsam do ciała- AA Oceanic-masło kakaowe oraz to co w wątku ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-12 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. Cover Girl Gel Eye Slicks kolor luminous lawender 2. Cover Girl Gel Eye Slicks kolor luminous champagne 5. Cover Girl Shadow Squease kolor Lagune (turkusowy) 6. Cover Girl Shadow Squease kolor Puff (pudrowy róż) 7. Revlon błyszczyk Super Lustrous kolor pearl plum (śliwkowy)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
sztyft nabłyszczający
On jest dosyc gruby, raczej ciemny, zdjęcia nie wyszły najlepiej
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej pisałaś u mnei w wątku mam jeszcze tego smacersa malinowego
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1170947277
moze cos u u mnie ? odp na moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Oto dokładka
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Foto nr.1
odżywka w spray'u Schauma - zostało 3/4 z 200ml - Mysh żel wzmacniający z rzepa Joanna - użyty z 3 razy tuba 150g Catzy Healing shampoo - b. dobry szampon przeciwłupieżowy NOWY 200ml pianka do loków i fal Nivea - została połowa - Mysh Foto nr.2 Joanna Multi Color szamponetka koloryzująca 08 soczysta oberżyna - Mysh 5 próbek balsamu do włosów po trwałej Celia do wł. po trwałej i kręconych (5ml każda) krem Ava Tutti Frutti 2 ml do cery dojrzałej Krem Egiptu z woskiem pszczelim i miodem 2ml firma [B]Korana Foto nr.3 cień Margaret bordowy - użyty z 3 razy cień Vollare różowy z drobinkami - użyty 5 razy Rimmel cienie duo niebieskie z aplikatorem - najwięcej używane ale nie ma starcia które by świadczyło że się kończą Bell tusz do rzęs No Limit wydłużający NOWY - agyska81 Bell tusz do rzęs No Limit wydłużający NOWY Foto nr. 4 konturówki Bell NOWE 2 szt. kolor nr.5
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-28 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kolejna fotka:
Tusze Bell - klasyczne i nietrudne w obsłudze ![]() Oto zdjęcia tuszy i ich szczoteczek
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-18 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Foto nr.5
Oriflame brokat w kulce pachnący - z 50 ml zostało tyle ile na zdjęciu Joanna maska Pantivit regenerująca - pozostało pół z 150g - agyska81 Oriflame maseczka peel off jagodowa - zostało trochę mniej niż połowa (jedyna wada ma zepsutą zakrętkę tzn. przekręca się) Revlon Charlie perfuma z USA wersja WHITE, zapach dla eleganckiej kobiety, zostało tyle ile widać z 14,7ml - agyska81 Foto nr.6 Flos Lek maseczka z wit.C i fitohormonami dla skóry zmęczonej - użyta 2 razy 75ml - Limonatka Coty Healing Garden lotion do ciała w spray'u zapach lilia wodna - kreska na butelce ile zostało z 200ml (brak nakrętki) - agyska81 Joanna rzepowa kuracja dla włosów przetłuszczających się i ze skłonnościom do wypadania - widac ile zostało z 100ml
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-28 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Podobają mi się jeszcze u Ciebie
Cover Girl Shadow Squease kolor Puff (pudrowy róż) pianka do loków i fal Nivea - została połowa Tylko teraz to Ty musiałabyś coś sobie jeszcze dobrać ode mnie, bo ten naszyjnik z muszelek nadal mi się podoba. Jeśli nic już nie wybierzesz to daruję sobie ten naszyjnik i piankę, zostałabym tylko przy tym cieniu, a Ty chciałaś korektor, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Mogłabyć podać skład tej maseczki z Flos leku? Byłabym nią zainteresowana, ale muszę wiedzieć, co ma w składzie, czy mnie nie zapcha
![]() I to samo z tą kuracją Joanny, skład jakbyś podała ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Ok, to decyduję się na cień i spodnie oczywiście, do Twojej paczki wrzucam kardigan i korektor. Lecę na PW i piszę adres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej podoba mi sie u Ciebie :
Joanna rzepowa kuracja dla włosów przetłuszczających się i ze skłonnościom do wypadania - widac ile zostało z 100ml Oriflame maseczka peel off jagodowa - zostało trochę mniej niż połowa (jedyna wada ma zepsutą zakrętkę tzn. przekręca się) i ewentualnie jeszcze Catzy Healing shampoo - b. dobry szampon przeciwłupieżowy NOWY 200ml Z tego co Ty u mnie wypatrzyłaś oprócz smacersa reszta jest zarezerwowana lub wymieniona ;(wiec moze poszukasz jeszcze albo napiszesz to ja poszukam czegos poza wątkiem.Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dokładka:
![]() Le Cher Krem Modelujący saszetka (polecany bardziej do kręconych) Le Cher Krem Wygładzający saszetka ( do wł. prostych) Joanna Blond System maseczka do włosów blond saszetka Pharmacy krem apteczny matujący próbka Biosilk Farouk prawie cała buteleczka - Limonatka Następne foto: Mascara podwójna Manhattan NOWA z dwoma końcówkami
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-18 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A czy coś Ci się u mnie podoba, oprócz tego Smackersa?
Mi się z dokładki podoba Biosilk u Ciebie, tylko co to jest? Szampon czy odżywka? Jeśli odżywka to jaka? Kusi mnie też ta maseczka Flosleku, mimo że składu nie masz. Trochę też ta kuracja Joanny, ale sama nie wiem...
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zainteresowanie małe więc DOKŁADAM!!!
![]() Joanna Proffesional Brylantyna w żelu z pompką (500g) użyta tyle ile widać
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki - przyspieszacze do opalania w solarium!
3 saszetki Hot Touche 10 ml każda 3 saszetki Double Power 6ml każda Firmy Magical Sun
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Manhattan mascara pogrubiająca kolor oliwkowy - otwierana ale nie używana
Bell aktywnie nawilżający fluid NOWY Avon "motylki" pomocne przy malowaniu paznokci u stóp NOWE
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-18 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hm to ja bym proponowała EGO i Smackersa za Biosilk i maseczke?
Powiedz mi jeszcze tylko, który to Biosilk? Odżywka czy szampon?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Okej, to jak Ci pasuje, to proponuję Biosilka i flosleka za EGO i Smackersa z aplikatorem?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dodaje:
1. Odżywka Joanny do włosów blond - NOWA 2. brylantyna w żelu Joanna - prawie nie używana 3. mascara Bell czarna Oraz zestaw 5 fluidów Paloma kryjące z Q10 raczej ciemne kolory - dobre dla naszych babć i osób lubiących coś bardziej kryjącego. Nie są to jakieś rewelacyjne fluidy, dlatego oddam je najlepiej wszystkie za coś skromnego ![]()
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez iszsza Czas edycji: 2007-02-18 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
U Ciebie interesuje mnie to:
-Bell tusz do rzęs No Limit wydłużający NOWY -cień Vollare różowy z drobinkami - użyty 5 razy Odp. u mnie ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.