|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kuchnia według pięciu przemian.
Forum Wizaz jest tak obszerne, że być może, temat ten gdzieś się przewinął, a ja po prostu go nie znalazłam. Może znajdzie się ktoś , kto wie co nieco na ten temat i chciał by sie tą wiedzą podzielić. Sama od paru dni próbuję rozgryżć te zasady, ale jak na razie mam wielki mętlik w głowie. Wiem, że gotowanie tym sposobem wymaga dużej dyscypliny i zmiany przyzwyczajeń. Może są chętni do wspólnego zgłębiania tej wiedzy?
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kuchnia według pięciu przemian.
Ja wiem tylko jak tym sposobem zrobic herbate...
Najpierw do kubeczka wlewac goraca wode,a dopiero pozniej wsypac herbate ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki, zbieram wszystko co sie da na ten temat, bo bardzo mnie zainteresował. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja się dołącze do pytania bo bardzo mnie to zaciekawiło...
Kto zaspokoi tę ciekawość, i poda jakies info??
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Daleko nie szukalam
![]() Zjedzcie suwaczkiem na dol strony...Okazuje sie,ze ten temat juz byl na Wizazu w kilku miejscach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja również znalazłam te strony,. Jak widać sprawdza się powiedzenie, że najciemniej jest zawsze pod latarnią. Wprawdzie tamte tematy wygasły śmiercią naturalną ładnych parę miesięcy temu, ale znalazłam tam sporo ciekawych wiadomości. Może w międzyczasie znalazł się ktoś, kto będzie miał ochotę rozszerzyć ten wątek. Bardzo była bym wdzięczna, bo takich wiadomości nigdy nie za wiele.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.