|  2007-01-05, 08:09 | #1 | 
| lipiec na maksa!!! :) |   Absolut Repair,Renee Blanche,Klorane, Radical,DKNY,Cindy Crawfort,ArtDeco, Lysanel
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2007-01-19 o 16:47 | 
|     |   | 
|  2007-01-05, 09:24 | #3 | 
| lipiec na maksa!!! :) | 

Dot.: Absolut Repair,Renee Blanche,Klorane, Radical,DKNY,Cindy Crawfort,ArtDeco, Lysa

gothic daisy niestety nic

__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     |   | 
|  2007-01-05, 09:40 | #4 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Absolut Repair,Renee Blanche,Klorane, Radical,DKNY,Cindy Crawfort,ArtDeco, Lysa

Pianka Kerastase, pianka Matrix i szampon  Poszukaj czegoś u mnie   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...35#post3842435 | 
|     |   | 
|  2007-01-05, 09:54 | #5 | 
| Konto usunięte | 

Witaj, interesuje mnie: Szampon L'oreal Absolut Repair, mam opakowanie 1,5l (z ubytkiem jakieś 10%) najchętniej zrobię odlewkę. Jeśli trafi się coś co wybitnie mnie zainteresuje oddam całość. 5. Pianka Kerastase pomaranczowa 8. DKNY Red Delicious, woda perfumowana, 30ml ubytek jakies 2-3ml,oryginalna. poza wątkiem mam jeszcze tusz HR Lash Queen czarny, nowy, oryginalny. | 
|     |   | 
|  2007-01-05, 10:22 | #6 | 
| Zadomowienie | 

Może u mnie coś wyszukasz?

| 
|     |   | 
|  2007-01-05, 10:59 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: takie tam wsiomiasto 
				Przekupka: 130 pkt  / 100% pozyt. | 

a u mnie coś za olejek?

__________________ ...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-01-05, 15:36 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

interesuje mnie pianka Matrix http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164335 | 
|     |   | 
|  2007-01-05, 15:45 | #9 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2007-01-05, 17:36 | #11 | 
| Zadomowienie | 

czesc-znajdziesz cos u mnie?interesuje mnie kamuflaz artdeco i cos do włosów.

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-01-05, 19:19 | #12 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2007-01-05, 21:30 | #13 | 
| Rozeznanie | 

Interesowałoby mnie coś z tych rzeczy. Mam Versace Red Jeans i Fire Oriflame + to co w wątkach - DKNY Red Delicious, woda perfumowana, 30ml ubytek jakies 2-3ml,oryginalna. - Cindy Crawford, Summer Day, woda toaletowa, 50ml, pozostało jakieś 40ml. - Lysanel tonik pozostało 80% 
				__________________ wątek książkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1224116 | 
|     |   | 
|  2007-01-06, 00:30 | #15 | 
| Zadomowienie | 

A może coś u mnie? Zapraszam, i odpisz w moim wątku.

| 
|     |   | 
|  2007-01-06, 00:38 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

moze u mnie?   
				__________________ MY IDEA OF HAPPINESS HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED "Wierzę w styl, a nie modę" RL | 
|     |   | 
|  2007-01-10, 16:44 | #17 | 
| Konto usunięte | 

Witaj, interesuje mnie: Szampon L'oreal Absolut Repair, mam opakowanie 1,5l (z ubytkiem jakieś 10%) najchętniej zrobię odlewkę. Jeśli trafi się coś co wybitnie mnie zainteresuje oddam całość. 5. Pianka Kerastase pomaranczowa 8. DKNY Red Delicious, woda perfumowana, 30ml ubytek jakies 2-3ml,oryginalna. poza wątkiem mam jeszcze tusz HR Lash Queen czarny, nowy, oryginalny. | 
|     |   | 
|  2007-01-10, 20:53 | #18 | |
| Raczkowanie | 

Czy znalazłabyś coś u mnie? U Ciebie najbardziej interesuje mnie: Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-01-11, 00:01 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

hej!!! znajdziesz cos za : 8. DKNY Red Delicious, woda perfumowana, 30ml ubytek jakies 2-3ml,oryginalna. 9. Cindy Crawford, Summer Day, woda toaletowa, 50ml, pozostało jakieś 40ml. ? 
				__________________ BLOG | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-01-11, 07:37 | #20 | 

dziewczyny niestety nic nie znalazlam   dodam liste poszukiwanych rzeczy moze bedzie łatwiej   
|     |   | 
|  2007-01-11, 18:07 | #21 | 
| Raczkowanie | 

kamuflaż artdeco odcień 3 znalazlabys cos u mnie? 
				__________________ Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 | 
|     |   | 
|  2007-01-11, 18:43 | #22 | 
| Raczkowanie | 

moze cos u mnie za: - maska L'oreal Intense Repair, dwa razy użyta najchętniej na Absolut Repair - olejek Renee Blanche, bardzo wydajny, również zrobiłabym odlewkę, może być w oryginalnym opakowaniu. - ampułki Radical 10 sztuk. - 5 ampułek Vichy Dercos na wypadanie włosów (dla kobiet) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164599 Jaka pojemnośc maski intense Repair wchodzi w rachube do wymiany? a olejku? Poza wątkiem mam szampon i maske Farouka ChI do włosów farbowanych. Odlewka do dogadania  Mam tez perfumki Tomorrow Avonu, z 50ml zostało więcej niz połowa | 
|     |   | 
|  2007-01-11, 22:12 | #23 | 

mina w Twoim kramiku podoba mi się puder sypki Translucide, ale kamuflaz w zamian to za malo   Marta 27, maskę wymieniłabym nawet całą, ale u Ciebie interesuje mnie tylko odlewka maski farouk. 
|     |   | 
|  2007-01-11, 22:15 | #24 | 
| Raczkowanie | 

No mnie sie jeszcze podoba DKNY Red Delicious ale to za duzo z kolei   chyba ze jeszcze cos znajdziesz. 
				__________________ Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 08:48 | #25 | 
| Raczkowanie | 

Hej A jaka jest pojemnośc Twojej maski Loreala? i ile mogłabys odlać olejku Renee? Zgodziłabys się ewentualnie za odlewke maski Farouka na odlewki twojej maski i ewentualnie olejku (lub ampułek Radical)? | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 09:07 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

a ja tak "oftopic" avatar u zakreconej polozyl mnie nalopatki od samego rana  co spojrze to sie smieje w glos   | 
|     |   | 
|  2007-01-12, 14:47 | #28 | 

groszku, zgadzam się na wymianę   czekam na pw z adresem. cindy jednak zostawie, mimo,ze mam ochote na Twoj tusz   
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.