|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zajrzyj warto...
Wszystkie ciuszki sa rozmiary około 38 ja taki nosze i na zdjeciach widac co jest troszke mniejsze a co troszke wieksze, jezli któraś z was bedzie chciała moge dokładnie pomierzyc ciuszki, stan wizualny na widac po zdjeciach, ciuszki nie maja zadnych plam ani dziurek plamki na zdjeciach to wina aparatu.
1. ZDJECIE
Czarny gorsecik prawdziwa skóra, ztyłu zasówany na suwaczek a na szyji zapinany na klamre. 2. ZDJECIE Niebieska bluzeczka w gwiazdki na szyje, odkryte cale plecy sa tylko dwa cieniutkie około 1cm grubości paseczki. 3. ZDJECIE Kolorowa bluzeczka zakładana na szyje całe plecy. 4. ZDJECIE Pomarańczowa z delikatnymi białymi paseczkami w poprzeg zakładana na szyje. 5. ZDJECIE Rózowa bluzeczka wiazana na szyji BEZ RAMIACZEK (różowe ramiaczka sa od biustonosza). 6. ZDJECIE Beżowa bluzeczka z tyłu jest jeden szerszy pasek około 10cm zakrywajacy pasek od biustonosza nizej dwie gumeczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Zajrzyj warto...
7. ZDJECIE
Niebieska bluzeczka na ramiaczkach z delikatnymi falbankami w pionie. 8. ZDJECIE Zółta bluzeczka bez ramiaczek sprzodu ma guziczki ale tylko do ozdoby. 9. ZDJECIE Jeansowa bluzeczka sprzodu wiazana a z boku na suwaczek. 10. ZDJECIE Niebieska bluzeczka na ramiaczka z klamrami lecz przy dziurkach na ramiaczkach brakuje tych metalowych oczek, czrwonymi kółeczkami zaznaczam różnice. 11. ZDJECIE Biała marszczona bluzeczka na gumeczkach. 12. ZDJECIE Pół przezroczysta zółta bluzeczka króciutka zaktywa tylko biustonosz |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
13. ZDJECIE
Biała marszczona bluzeczka bez ramiaczek. 14. ZDJECIE Czarna (z obrazkiem) bluzeczka na jedno ramie. 15. ZDJECIE Czarna bluzeczka z drobnej siateczki pół przezroczysta 16. ZDJECIE Różowo-fioletowa bluzeczka z dlugim rekawem wiazana z boku na ramieniu. 17. ZDJECIE Czarna bluzeczka marszczona na dole i na mankietach na gumkach z rozcięciami wzdłuż ręki. 18. ZDJECIE Różowy sweterek taki puchaty rękawki ¾ z klamra. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
19. ZDJECIE
Golf – sweterek kremowy 20. ZDJECIE Czerwona kurteczko-bluza taka cieniutka na suwaczek. 21. ZDJECIE Jeansowa kurteczka na suwaczek pod piersiami wybielane paski. 22. ZDJECIE Jeansowa spódniczka sprzodu zapinana na guziczki rozmiar 36 23. ZDJECIE Czarna spódniczka H&M z tylu suwaczek i guziczek. 24. ZDJECIE Sukienka na ramiączkach niebieska z cekinami (kilka odpadło ale tego nie widać) |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Z kosmetyków potrzebuje:
-Tutti Fruti Farmona mus do ciała -Kosmetyki SPA -Kosmetyków do twarzy z serii Perfecta -Kremów liftingujacych - przeciwzmarszczkowych -Balsamów do ciała o JADALNYM smaku np.Jessiki Simpson -Maseczek do twarzy -płynów do kąpieli -zeli po prysznic -różnych pachnideł damskich i meskich -antyperspirant męski i damski -kosmetyków z biała herbatą -podkład L'oreal Infallible -korektorów do twarzy i wszystko to co wpadnie mi w oko (oprócz tego co poniżej)... Z ciuszków i innych rzeczy: -Tuniki -Sukienki lub spódnicy do saaaaamej ziemi -Butów najlepiej szpilek lecz nie za wysokich -Spodni bojowek -kurtki jeansowej (w biuście 48-52cm) -Bielizny nowej -Pończochy, paski do ponczoch i inne takie tam wymyślne... i wszysko co mi wpadnie w oko... Z biżuterii: -Kolczyków duzych kółek lub innych duzych kolczyków, -Naszyjników -Kolczyka do pepka -pierścionków i wszystko co mi sie spodoba... Edytowane przez PAULA1990 Czas edycji: 2006-12-20 o 14:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hmm, przejrzałam twoje ciuszki, podoba mi się ta kurteczka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1166623973 ale obawiam się że może być za duża, zresztą podobnie jak inne ciuszki ![]() Podaj proszę wymiarki tej kurteczki to zobaczymy, a nie masz przypadkiem czegoś z mojej listy "poszukiwanych" na początku wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1166623535 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1166623973 znajdziesz coś w zamian? ![]() zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
I tu byś sie zdziwiła bezmała wszystkie ciuszki sa z elastycznego materiału który pasuje od najmniejszego rozmiary do moje a nawet wiecej podaje wymiary kurteczki: dł. rekawa od pachy: 50cm szerokość od pachy do pachy: 2 X około 40 cm dl. od ramiona do pasa: 50cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
.-. Piękna bransoleta (nie jest srebrna) wysadzana czarnymi kamieniami, ślicznie się prezentuje do wieczorowych kreacji ![]() .-. Bransoletka kupiona w orsay'u. Składa się z kilku bransoletek połaczonych razem wysadzana kamykami, 2 nie ma. Starł się od środka srebrny kolor, dodam jako gratis do większej wymianki .-. Sliczne kremowe figi, mają zdobienia z cyrkonii na biodrach, nowe, nieużywane, rozmiar M .-. Bluza firmy nike, mam ją z wymiany, nie wiem czy oryginalna, bardzo miła i cieplutka, na mnie niestety troche przyduża, rozmiar M/L , stan BDB mogłabyś mi ja zmierzyc ile ma w biuście?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1166622915
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
NIESTETY NIC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hi
![]() Te ciuszki u mnie to rozmiarki: tuniczka 36 a spódniczka 34. Na mnie tuniczka jest za duża. Widzę, że Ty masz tu dosyć duże ciuszki - na mnie na pewno będą za duże, bo ja noszę XS-S. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
paula masz jeszcze lakier Chanel i lakier avon? mialas je w watku kosmetycznym. podobaja mi się a Ty ode mnie też cos chcciałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.