|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szybka odpowiedz ale jak?
jesli chce szybko odpowiedziec w jakims watku pisze by kliknac w jakas ikonke.. ale jaka?Moze jakis obrazek bym zrozumiala
![]() Prosze o pomoc..
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybka odpowiedz ale jak?
Klikasz na "Odpow." przy opcjach Cytowania i Multi-Cytowania, wówczas uaktywnia się okno na dole strony.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy każdym poście jest ikonka "odpow." i to właśnie w nią należy kliknąć .Zaraz po "edytuj", "cytat" i multicytowanie". Jednocześnie można zacytować odpowiedź,przy której kliknęliśmy tą ikonkę .
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To ja się tu podczepię z moim pytaniem, jaka jest różnica między odpowiedzią poprzez kliknięcie w "odpowiedź" tą na dole pod całym wątkiem, a kliknięcie w "odpowiedź" w okienku wypowiedzi danej osoby? I jeszcze jedno pytanie: a mianowicie jak odpowiadam na posta, to od niedawna, to okno w którym pisze wypowiedź samo zmniejsza, albo jak ruszę myszką, nagle się minimalizuje, i jest tylko taki cienki paseczek, i prawie nie widzę co piszę. Bardzo utrudnia mi to wypowiadanie się. Poradźcie coś na to, proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
co do pierwszego pytania to na dole strony nie klika w się w odpowiedź (spróbuj - a nic nie napiszesz, bo tam jest tylko wytłumaczone jak to zrobić) tylko pod jedną z wypowiedzi. A to drugie pytanie to nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.