|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak spedzilyscie Sylwestra?
Witam Was dziewczyny ,chcilabym zapytac ,jak spedzilyscie tegorocznego Sylwestra? Ja spedzilam go na balu.Zreszta tak jak coroku staram sie byc gdzieś na sali,czuje się wtedy bardzo szcsegolnie,tak troche bajkowo,uroczyscie.Wiem,z e nie wszyscy w tym dniu gdzies wychodza,jedni bo wola kameralne towarzystwo,inni ze wzgledow finansowych.Kazdy ,jednak w taki czy inny sposob przezywa ten dzień.jakby na to nie patrzyc w tym dniu uswiadamiamy sobie,ze jestesmy o rok starsze. Napiszcie prosze, czy to was w jakis sposob przygnebia, czy przechodzicie od razu do poirzadku dziennego. Ja mam mieszane uczucia, z jednej strony ten bal, gdzie staram sie wygladac i czuc sie jak ksiezniczka ,z drugiej srony ten czas, ktory mija. ja osobiscie do polnocy bawie sie swietnie,a po połnocy ,jest toast ilzy,ktorych nie moge pohamowac. Jak to jest z Wami,napiszcie. Pozdrowionka dla Was!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak spedzilyscie Sylwestra?
A ja spedzilam w domku z mezem i dziecmi chwilami bylam na imprezie na wizazu super zabawa
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja też byłam na balu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja jak wyzej pisalam,tez uwielbiam bale.Tylko,kiedy ten bal sie konczy zawsze wpadam w malego dola,ze jestem o rok starsza,że zycie tak szybko uplywa i takie tam inne podobne odczucia.Napiszcie, czy Wy tez macie podobnie,czy koniec roku wywoluje u Was podobne odczucia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zwykle spędzałam na balach w tym roku jednak postanowilismy z mężem zmienić. Wspielismy się na na Łysicę i tam wypilismy szampana a potem robiliśmy zdjęcia fajerwerków. Było suuuuper
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja spedzilam go w domu, praktycznie sama
![]() |
#7 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja spędziłam sama w domu. Połozyłam się spać ok.22.00, potem mnie obudziły jakieś sms-y z życzeniami, a potem poszłam spać dalej. Wieczór jak każdy inny.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja spędziłam sylwestra na balu. Było bardzo fajnie. Staram się nie myśleć o tym, że po północy będę o rok starsza, mam zawsze pełno postanowień noworocznych i az na samą myśl o nich się cieszę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.