|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Harctur (Kraków)
Czy ktoś jechał z tego biura?Bo ja własnie się wybieram. I jak polecacie? Kadra fajna?
Edytowane przez quecor Czas edycji: 2010-06-02 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Harctur (Kraków)
byłam rok temu we Francji. Biuro znakomite, polecam jak najbardziej. Przed wyjazdem przeczytałam parę negatywnych opinii na jego temat, ale umówmy się - które biuro na internecie ma same pozytywne komentarze? Kadra znakomita, wiedziała, że jesteśmy na wakacjach, więc patrzyła na niektóre wybryki z przymrużeniem oka, aczkolwiek dbała też o nasze bezpieczeństwo. Był czas wolny nocą na mieście, dyskoteki w pianie. Biuro zdecydowanie na TAK.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie nie warto słuchać tych opini .
![]() My sie wybiramy w tym roku do FRANCJI do domków i mamy nadzieje, że bd cudownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
byłam we Francji z Harctura 2 lata temu i było cudownie! świetni ludzie, świetna kadra, dobre jedzenie, basen był ekstra, obok boiska do gry, sklepy, niedaleko do morza i centrum miasta. Przyczepy naprawdę miały super wyposarzenie. Ja akurat byłam w namiotach, ale w przyczapach spędzałam większość czasu u zajomych. Jest osobna łazienka i ubikacja, salon + kuchnia połączony, lodówka, naczynia itd, jeden pokój z wielkim dwuosobowym łóżkiem i drugi pokój z łóżkiem jednoosobowym, a drugim piętrowym. Poznałam super ludzi i Francuzi też całkiem, całkiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.