|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krótkie włoski , czego uzywacie do stylizacji??
Apel do wizazystek ktore maja krociotkie wloski. Proponuje zrobic ranging kosmetyków ktore sie spisuja i utrwalaja skotecznie wloski bez ich sklejania. Ja mam 5cm wloski, lubie gdy u gory i z tylu glowy wloski strecza sobie kazdy w innym miejscu taki artystyczny nielad. wg mnie najlepiej spisuje sie:
-Wella, High Hair, Punk Chic strong control (Pasta do kreatywnej stylizacji) rewelacyjna ale droga ;/ -Wella - Shock Waves - Wosk Styl pod Kontrolą - mocne utrwalenie -wg m nie ok ale taki sredni na jeza -loreal pasta modelujaca remix - dobra choc jak juz mam ciut dluzsze wloski to niejst taka dobra jak dla 3,4cm, bardzo ekonomiczna mam opakowanie od lipca a konca nie widac ![]() Ktore kosmetyki beda dobre do ukaldania wloskow powyzej 6cm??Tak by jeszcze choc troszke sterczaly,jestem na etapie zapuszczania wiec bede wdzieczna za wszelkie porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
gdy ja miałam krótkie włoski to do ich stylizacji używałam brylantyny joanna w tubce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krótkie włoski , czego uzywacie do stylizacji??
Nio ja zelow tez nietrawie,a brylantyny nigdy nie uzywalam i nawte niewiem jaka ma konsystencje hehe niezle co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ta brylantyna którą ja uzywałam nie nabłyszczała włosów, miała w sobie drobinki które miały pozostawac na włosach jednak w praktyce pozostawało wsyztsko na mych włosach ;-) konsystencje ma podobna do zelu jednak inna jest w dotyku ;] tylko trzeba ja rownomiernie rozprowadzac aby wlosow nie posklejala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzieki jak pasta loreala sie juz nie bedzie spisywac to zakupie ta brylantyne chyba ze ktos poleci jeszcze cos dobrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wypowie sie ktos jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
No wkońcu jakiś temat o krótkich włosach.Cały czas widze tu tematy z długimi
![]() ![]() Co do kosmetyków to słyszałam: Loreal fX Studio Out of Bad-Modelujacy krem do włosów.Podobno uzyskuje sie efekt jakby sie wyszło dopiero co z łóżka. Lon Gel Wax-połączenie żelu z woskiem.Nie skleja włosów i nadaje im połysk. Przy okazji mam pytanko wiecie może jak ułożyć taką w fryzurkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Myrtale jednak sie tak scielas???wg mnie to noramlnie suszyc wloski musisz z duza szcotka okragla i podwinac odpowiednio grzywke przy suszeniu aby byla troszke "wypukla" do lepszego ukaldnaia polecam jakas pianke na obietosc
![]() Doklandie watkow o ktorkich wlosach ejst za malutko...!!wiec piszmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Heh tak ścięłam sie baaardzo mi sie podoba włosy jak nie te!!
![]() ![]() Ale ściełabym sie krócej tylko przeszkadza mi w tym jedno wystajace ucho,które mi to uniemożliwia ![]() Dzięki za rade przy układaniu ![]() KRóTKIE WłOSY RULEZ!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To ja polecam kosmetyki Osis Schwarzkopfa: gumę nabłyszczającą w czerwonej puszce, i matującą w srebrnej. Ta druga daje trochę lepsze utrwalenie. Wystarczy w ciągu dnia "potrzepać" włosy palcami i stoją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.