|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Foksterier
WITAM!!!
mam pytanie i prosbe dotyczaca tymowania foksteriera....mam suczke która w maju skonczy rok...wmojej okolicy nie ma dobrego psiego fryzjera, jeden wet sie tym zajmuje tylko jak sie dowiedziałam ze on chce mi psa potraktowac maszynka elektryczna to podziekowałam. Mam prosbe...jakiekolwiek rady dot. trymowania, zdjecia waszych psów itd...prosze zostawiac tutaj albo pisac na priv...bede bardzo wdzieczna za pomoc bo sunia juz tak zarosła ze musze cos z nia zrobic a boje sie okropnie... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Foksterier
a może sama spróbujesz ? Zaoszczędzisz tez pieniążki i może tez ci lepiej wyjdzie jak jemu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Odradzam samodzielne trymowanie, przynajmniej na początku, można psu zrobić krzywdę robiąc to nieumiejętnie.
Jeśli nie ma dobrego trymera w Twojej okolicy, szukaj dalej, pies jest żadko trymowany, myślę, że to dobre rozwiązanie. Moi kuzyni jeżdzą z psem do Poznania do trymowania, mimo, że mieszkają pod Toruniem. Poszukaj więc, podpatrz, zapytaj go, jak to robić, niech Ci pokaże, bo tu przez forum na sucho to może być za mało. Trymować trzeba umiejętnie. I niech Ci poleci dobre grzebienie dso trymowania, to bardzo ważne, żeby były dobrze dobrane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no własnie problem jest w dojezdzie gdzie kolwiek...mieszkam w Lubaniu 20 km od Zgorzelca...a dalj jak bym miała gdzies jechac to pociagiem a to jest meczące...głównie dla psa...trymery dostałam wraz z psem...i chciałam zrobic to sama...nablizszego fryzjera mam 150km ode mnie, troszke daleko.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja trymuje swoja psinkę sama! dla niej to przyjemność bo przy tym zasypia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.