![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chance, Addict 20-30 ml- na wymianę![]() Z chęcią pozbędę się pozostałości: Chanel - Chance - jakieś 20 ml, Dior - Addict - 30 ml Dolce&Gabbana czerwony - 40 ml podkład nie używany - Clinique repairwear 40 ml Poszukuję: Cartier Eau de Cartier Contrate...czekam na inne propozycje Misha |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chance, Addict 20-30 ml- na wymianę
Nie interesuje cie czasem nowy podkałd revlonu?
![]() Prosze odpsiz u mnie w wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164518 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
mnie interesuje Addict albo Chance
a mam Pure Wish 30/50, Lauren Style edp 50/75, Ardenbuty 28/30,Clinique Happy Heart i Gap Dream. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Za Addict proponuję:
- Rochas Absolu Intense Simply Red (opis w wątku w podpisie) 50ml - perfumy Chupa Chups ![]() - limitowanka I Love Dior 15 ml EDT - Pur Desir Rose YR 30ml, nowe - Monoi de Thaiti YR EDP, 3/4 pojemności - Models Look Pret a Porter 30ml, nowe - balsam perfumowany do ciała Angel Thierry Mugler 30ml - miniaturka Volie d'ambre Yves Rocher - miniaturka Hypnose Lancome - próbki Insolence, Flowebomb, J'adore, Gloria, Too Feminine, Angel Le Lys, My Queen, Cat Deluxe ... + wątek ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-12-29 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A moze Gucci EDP?
![]()
#7 |
Zadomowienie
|
A może u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za chanel chance?
#12 |
Przyczajenie
|
Dorotko,
Dzięki, ale nie przepadam za tymi zapachami. Pozdrawiam, Misha |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hej, hej,
Ze wszystkich propozycji chyba Twoja zapachowo najbardziej mi odpowiada. Raczej zdecyduję się na Style Jil Sander. Czy możesz mi jeszcze opisać zapach GAP-a? |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hej,
Rochas brzmi intrygująco, muszę go jednak przetestować ponieważ nie znoszę dużych ilości wanilii w zapachach. Dzisiaj będę w Sephorze i odezwę się do Ciebie wieczorem, ok? Misha |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przetestuj spokojnie i daj znać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Ale tak Style jest R.Laurena, a Gap jest b.ciekawy, lubie go , ale mam sporo, to sobie odleję, jest tak słodko-mroźny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Addict-50 ml i inne bardzo atrakcyjne
Hej, hej
![]() Dopiero zaczynam, ale bardzo mnie wciągnęło: Wody: Addict 50 ml ze 100 ml (sprawdziłam dokładnie) nieaktualny. YSL NU - 90 ml/100 ml EDT Kenzo - Flower by Kenzo 20 ml/30 ml Biotherm Aqua Relax 45 ml/50ml Les Belles de Ricci (zielony) - 60 ml - dezodorant w buteleczce jak woda toaletowa CN - Scent Intense - 50 ml - nowe - piękny kadzidlany zapach Kasaneka Menard - 50 ml - nowe - piekny, tajemniczy zapach japońskiego projektanta mody; podobny do Feminite du Bois Shiseido miniaturka L'OR i Hypnotic Poison Dior Gosh She - bardzo fajny, delikatny zapach mało znanej duńskiej firmy GOSH Vicolo Fiori Etro - 75/100 ml - zapach koniczyny, rumianku, mleczy - taka łąka w Toskanii Dream Angels Heavenly Victoria's Secret - "angel mist" - 200 ml D&G Red - 40/50 ml kosmetyki: podkład Clinique "repairwear" nr 05 neutral jakieś 45 ml cień Guerlain Divinora: "koral" - w ogóle nie używany - piękny koralowy odcień dla brunetki róż Kanebo CC02 - orange - idealny dla rudo lub ciemnowłosej. Czekam na wszystkie propozycje. Z kolorówek prawie nic nie używam, wiec bardziej jestem zainteresowana pielęgnacją twarzy lub ciała. Edytowane przez MishaLuba Czas edycji: 2007-01-01 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Addict-50 ml i inne bardzo atrakcyjne
znajdziesz coś u mnie może jakimś cudem
![]() za miniaturka L'OR i Hypnotic Poison Dior
#25 |
Zadomowienie
|
Vicolo Fiori Etro - 75/100 ml - zapach koniczyny, rumianku, mleczy - taka łąka w Toskanii,
znajdziesz coś u mnie ?
#26 |
Zadomowienie
|
Napisz czy coś ci się u mnie podoba
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
wybrałabys cos u mnie za podkald cliniqa?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164599 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za któryś z tych zapachów?
CN - Scent Intense - 50 ml - nowe - piękny kadzidlany zapach Kasaneka Menard - 50 ml - nowe - piekny, tajemniczy zapach japońskiego projektanta mody; podobny do Feminite du Bois Shiseido miniaturka L'OR i Hypnotic Poison Dior Vicolo Fiori Etro - 75/100 ml - zapach koniczyny, rumianku, mleczy - taka łąka w Toskanii Oprócz tego co w wątku mam jeszcze Life by Esprit 75 ml (psiknięty tylko dla próby zapachu)-perfumowany dezodorant w naturalnym sprayu,taki jak woda lub perfumy, ,oryginalna próbka z Douaglasa 2ml Dolce &Gabbana the one z okładką papierową,ale rozerwaną Eau de parrfum, Dove 5 Essential Nutrients day lotion,100ml z kartonikiem ale trochę zgniecionym,nic nie pisze w j.polskim,dostałam ją od Mony z Holandii, Effaclar -łagodny żel oczyszczający,2 próbki po 7ml, Olay Total Effects 7x na noc,trzy próbki po 3ml. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-12-31 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
a moze 75ml Pure Wish Choparda?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.