|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Elixir - Miss Sixty EDT, 75ml ...
piszesz ze szukasz profesjonalnych kosmetyków do włosów?
posiadam profesjonalne kosmetyki do włosów: Alfaparf hair power nano-tech solutions instant volumizer (odżywcze serum) zuzycie zostało ok 80% z pełnowymiarowego 50ml tutaj info http://www.healthpricer.com/buy_beau...t_1565535.html John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery deep- conditioning treatment step2 condition (maska odżywcza) poprawia kondycje włosów, zostało 3/4 z 150ml (niedostępna w Polsce) http://www.folica.com/Frizz_Ease_Mira_d337.html Schwarzkopf Gliss Kur shining blonde reflex odżywka nadająca włosom blond piękny połysk - zużycie ok 2% pojemnosć 150ml. (niedostępna w Polsce) "Nabłyszczająca odżywka bez spłukiwania do włosów blond naturalnych i farbowanych Shining Blond Reflex-Glanz-Kur zawiera Scan Repair Komplex, który nie tylko regeneruje powierzchnię włosów, lecz także wnika głęboko w ich strukturę. Specjalna delikatna formuła odżywki z drobinkami miki intensyfikuje i rozświetla każdy odcień włosów blond. Odżywka ma postać fluidu i jest zamknięta w wygodnym opakowaniu z pompką. " http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16851
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a także BioDerma, Sebium, Creme matifiante teintee (Krem matująco-tonujący) zostało ciut mniej niż 1/3 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4501 i to co w wątku, polecam szczególnie bardzo fajny puder Pierre Rene, Glimmering & Bronzing Loose Powder (Puder sypki brązująco - nabłyszczający) zużycie niewielkie nr 4 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14302
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z jakiej kategorii czegos szukasz? kredki do oczu? cienie? brązery?
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
interesowała by Cię prostownica?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witaj
Ja mam Very ale czy moglabys przyblizyc ten zapach ,czy ma on w sobie nuty orientale , typ Passon,ciezszy czy lzejszy zapach w kierunku kwiatowo-owocowym bo tak w ciemno trudno mi sie zdecydowac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184281
tam masz liste zapachów. moze masz cos do zaproponowania?
![]() |
#10 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za propozycję, ale właśnie od niedawna cieszę się użytkowaniem nowiutkiej prostownicy ceramicznej ![]() Cytat:
![]() Miss Sixty Elixir - Prowokujący, buntowniczy i uwodzicielski - oto nowy eliksir miłosny stworzony przez Miss Sixty. Bardzo nowoczesny, niekonwencjonalny i niesamowicie sekswny. Owocowo orientalny zapach idealany dla kobiety, która gra w grę zwaną uwodzeniem... Tajemniczy, zniewalający, glamour Nuty Miss Sixty Elixir : Nuty głowy (niespodziewane i zaskakujące) - Badiane (?), Grapefruit, gwieździsty anyżek, Nuty serca (intrygujące i uwodzicielskie) : kwiat borrachero (?), kwiat lotosu Nuty bazy (tajemnicze i bogate): vanillia i drzewo sandałowe. cena za 75 ml na www.boots.com to 32,50 funtów Jaka jest pojemnośc Twojego Very? Cytat:
![]() Aktualnie mam jeszcze 30ml Hypnose EDP i nawet rozważałam oddanie, ale chyba ostatecznie sie nie zdecyduję... Miss Sixty z tego wątku Cię nie zainteresowała?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a pasowala by Ci wymianka insolence za miss sixty + 10 ml hypnose?
moglabym jeszcze cos dorzucic ![]() a Chanel Allure Sensuelle Cię interesuje?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może Miss Sxty (jest ich 74ml - ubytek 1 ml z początkowej pojemności) plus np próbeczki zapachów nawet do 4ml (mogę zaproponowac Amor Amor - Cacharel, Miss Me - Stella Cadente, Miss Dior Cherie - Dior, London - Burberry, L - Lolita Lempicka, Angel Lily - Thierry Mugler, Angel - Thierry Mugler, Baby Doll - YSL, Live Luxe - J.LO, Delices - Cartier ...). Ponadto mogę oddac jeszcze podkłady Dream Matte Mousse Maybelline, kolor Sand oraz Lasting Finish Rimmela, kolor Pale Biscuit z minimalnym stopniem zużycia ![]() zapachy Chanel to nie moja bajka...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
daige a powiedz mi czy ten zapach miss sixty jest slodki
![]() pasowalaby mi wymianka miss sixty + odlewki: L de Lolita Lempicka Delicies Cartier Live Luxe-J Lo Baby Doll YSL po 4 ml. odp czy pasowalaby Ci taka wymianka ![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Delices mam tylko firmową próbkę - ok 1,2 ml. Co do odpsików reszty - mogę się zgodzic na odpiski o pojemności 4 ml Live Luxe oraz Baby Doll - daje to dodatkowe 9ml perfum ![]() Jest jeszcze taka opcja - zamiast jednego odpsiku mogę zaproponowac Ci zalotkę do rzęs Top Choice ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
odpisalam na PW
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.