|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co mam sądzic o jego dziwacznym zachowaniu?!
problem jest oklepany dziecinny itd...(choc nie mam 15 lat jużod prawie 3lat;p) Od 3 miesiecy jestem pewnym osobnikiem zainteresowana...Zastanaw ia mnie jego zachowanie.. czasem zerka gdy przechodze obok, pare razy gdy nagle pojawialam sie w polu widzenia zdawalo mi sie,ze sie usmiechnal na moj widok... gdy przypadkiem zerkne na niego ten rozdziawia usta, a czasem jest co do mej osoby obojętny ,jakbym nie istniala, by potem wpatrywac sie we mnie gdy dyskutuję ze znajomymi (choc to moze mi sie wydaje) kiedys tam spogladam w jego strone,tennatychmiastowo odwraca glowe w przeciwnym kierunku. 2tygodnie temu zas gdy szlam z kolezanką,do automatu z kawą ten nagle zerwal sie ze swego miejsca i cos zagadal do kolegi wyrywkowo potem wrocil;P dziwi mnie to,az taki niesmialy nie jest, wiec o co mu chodzi....ja przy tym osobniku przez swą niesmialosc zgrywam niedostepną,odwracam wzrok itd... moze to go peszy...
Hmm czy mi sie tylko wydaje,ze jest mą osobą zainteresowany czy celowo prowadzi ze mną gierkę,aby polechtac swe samcze ego;P (podejrzewam,ze rozszyfrowal,ze mi sie podoba) sama nie wiem co o tym wsyzstkim myslec.jak dzialac....... hmm warto sprobowac nawiazac z nim kontakt poprzez kolezankę wogole?(dodam,ze jakies 3 miesiace temu "kręcili" ze sobą,ale dziewczyna(niestala uczuciowo)se nowego znalazla Prosze o jakies porady czy cos, choc to trywialne, ten problem troche mnie irytuje... :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co mam sądzic o jego dziwacznym zachowaniu?!
A może z nim po prostu pogadac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
heh czekam juz 3 miesiące;P wiec pozostaje opcja z kolezanką. Tylko zebym ta cholerną niesmialosc przelamala...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hmm moze jeszcze ktos by się wypowiedzial ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zwinczuja mnie ale co tam...
szczerze jak na twoj "dorosly" wiek watek jest mega dziecinny.... tego typu [pytania zadawaly pamietam mi kolezanki w wliceum jak to kolega szedl kortyarzem i ciagle pytania " myslisz ze mu sie podobam ?" itp... do cholery skad mozna wiedziec takie rzeczy??/ moze koles sie usmiecha bo jest rzyczliwy, moze zerka zupelnie gdzie indzije a ty wpatrzona w niego myslisz ze to na ciebie... zabawa w kotka i myszke gdzie jedno wyboraza sobie i drugie zupelnie cos innego.... chyba lepszym rozwiazenim jest po prostu zagadac i dowiedziec sie czy jest toba zainteresowany czy nie nie bedzie chcial gadac to nie bedzie chcial to juz kwestia rozwiniecia rozmowy...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Ray
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Kasia o...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ile on ma lat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
rocznikowo 19 ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Chłopak jest bardziej nieśmiały niż Ci sie wydawało.Musisz go sobie sama wziąść bo on nie zrobi pierwszego kroku.Do dzieła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jak mnie denewowaly zawsze takie pytania.... dokladnie to zostaje ja tam zawsze uwazalam ze kto nie ryzykuje nic nie ma... a zastanwianie sie nad nie wiadomo czym to glupota lepiej isc na calosc raz kozie smierc ale sprawa bedzie jasna albo z tego cos bedzie albo nie i nie zatruwac sie czyms co nie ma sensu... z takim podejsciem podeszlem do zwiazkow i powiem szczerze nie zaluje bo wiele mnie moglo ominac a tak wiem ze zrobilam co nalezalo i nie musze nazekac na bycie stara panna czy nie miec wspomnien
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ja ma do ciebie zagadać skoro udajesz niedostępną ??? zastanów się najpierw nad własnym zachowaniem a potem próbuj rozgryzać jego. Uśmiechnij się do niego jak się bedzie patrzył a nie odwracasz wzrok - więc co chłopina ma sobie pomyśleć??! że cię denerwuje jego osoba lub ze nie jesteś zainteresowana (w sumie to na jedno wychodzi). Postaraj się zachowywać bardziej na luzie jak do kolegi a nie potencjalnego przyszłego chłopaka a wszystko będzie ok i nie zgrywaj przed nim niedostępnej księżniczki - bo t5akim zachowaniem nic nie wskórasz.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nie czekaj heh jak ja bylam mlodziutka mialam z 15-16 lat to wlasnie podobal mi sie taki koles no i wiedzialam ze ja jemu tez wiec czekalam i czekalam...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Doskonale Cię rozumiem szachowniczko bo mam niemal identyczny problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I takie problemy wcale nie są dziecinne bo uważam że są zupełnie niezależne od wieku...
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hmm, dziewczyny myslicie, że to dziecinne? ja mam 22 lata a jestem taka niesmiała do facetów, że mojego TŻ (byłego też) poznałam na czacie....w życiu bym sie nie odwazyła zagadać do kogos, kto mi się podoba a co gorsza zaproponowac kawę.. prędzej bym trupem padła....
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Założę się (ale ręki uciąć nie dam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeżeli chcesz się przekonać, jak jest naprawdę, to chyba musisz coś zrobić. Inaczej zawsze będziesz się zastanawiać, co by było gdyby. I nie dawaj mu sprzecznych znaków, bo facet też traci orientację i pewnie też się zastanawia, czy to, że się do niego uśmiechasz/nie uśmiechasz coś znaczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hmm ten temat wlasc.jest juz nieaktualny , co niektore sprawy sie rozwiazaly, jak i doszly nowe
zresztą.... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168209 jak kogos to zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.