|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nova telewizja cyfrowa
Czy ktoś z Was użytkuje może albo przynajmniej słyszał o nowej telewizji cyfrowej, tylko nie wiem jak sie nazywa...Chodzi mi o tą która podobno niedawno weszła na rynek i jest konkurencją dla Cyfry + i dekodera Polsatu???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: nova telewizja cyfrowa
dzięki śliczne za adres
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
telewizja n - jak dziala??
jesli byl podobny temat to prosze o polaczenie ale ja szukala i nie znalazlam, chodzi mi o nowa telewizje n, moze ktoos ma ten dekoder i udzieli mi informacji czy telewizja dobrze dziala, czy sa dosc fajne programy itp czy oglnie oplaca sie wziasc to, naprawde zalezy mi na waszych opiniach takze bede wdzieczna za kazda odpowiedz
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: telewizja n - jak dziala??
TZ ma. tylko hmmmm my nigdy nie rozmawiamy o telewizji, wiec nie wiem jak sie sprawuje. przy najblizszej okazji zapytam.
cos wspominal, ze duzo lepsza rozdzielczosc i ze w tej technologii jeszcze nie sa wszystkie programy, ale przybywa ich ciagle. wiecej nie wiem ![]() no i trzeba miec w miare nowy telewizor zeby obslugiwal ten dekoder |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.