|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymienie 2x L'OREAL SERUM WYGŁADZAJĄCE LISS EXTREME
Jak w temacie, posiedam dwa opakowania tego serum ubytek w 1/3 i 1/4 tak wiec zostalo blisko 200 ml, najchetniej na inny kosmetyk do wlosow, badz 2 rozne kosmetyki (jedno serum jest mamy
![]() kosmetyki sa oryginalne zostaly zakupione w salonie fryzjerskim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymienie 2x L'OREAL SERUM WYGŁADZAJĄCE LISS EXTREME
Zapraszam do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmm a moze bylabys zainteresowana wymiana chocby jednego serum na odzywke wygladzajaca do wlosow StraightSexyHair?
odzywka ma za zadanie wygladzic wlos,zapobiec jego skrecaniu pod wplywem wilgoci,redukuje puszenie sie wlosow,ulatwia tez pozniejsze prostowanie. z innych propozycji: -odlewka odzywki MATRIX curl.life-do wlosow falowanych i kreconych-swietnie nawilza,nie obciaza wlosow,pozwala zdefiniowac skret wlosa. Pojemnosc do uzgodnienia. -odlewka odzywki REDKEN<firma profesjonalna,niedostepna w Polsce>,okolo 50ml, odzywka ta nadaje sie do wlosow uwrazliwonych,suchych,pod danych zabiegom fryzjerskim. Bez splukiwania,w postaci lekkiego spra'y o pieknym zapachu podobnym do gumy do zucia -blotko oczyszczajace do wlosow z glinka Ghassoul, Bieleda z serii "Powitanie z Afryka",ma za zadanie oczyscic skore glowy i wlosy z nadmiaru sebum,oraz pozostalosci po kosmetykach do stylingu,zmniejszyc przetluszczanie wlosow,sprawic by w dotyku byly miekkie i ladnie sie ukladaly, dwukrotnie,oszczednie uzyte<ponad 90%> -WAX do ciemnych wlosow-bardzo ceniona na wizazu odzywka, poprawiajaca strukture wlsoa,hamujaca ich wypadanie,przyspieszajaca wzrost. Z opakowania 480gram pozostalo okolo1/3 -tonik do wlosow SEBORADIN,z olejkiem z drzewa herbacianego i wzmacniajacym olejem rycynowym-wzamacnia wlosy,odzywia,zapobiega ich wypadaniu Pozostalo ok. 95% Moge rowniez dorzucic mini szampon<50ml> Welli z serii Vivality do wlosow farbowanych-zapewniajacy ochrone koloru i piekny polysk Jezeli szuaksz czegos konkretnego w zamian za serum Liss Extreem, to napisz-moze akurat znajde w kosmetyczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
aniser szukam przede wszystkim profesjonalnych odzywek do wlosow zniszczonych...zastanawia m sie nad REDKENem od Ciebie, mozesz napisac cos wiecej o tej odzywce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
przperaszmaz,e dopeiro dzis,ale z powodu sesji mam troszke ograniczony czasn a wizaz...
pelna nazwa tej odzywki redkena to: redken extreme anti-snap i tutaj jesli link do informacji o niej<niestety po angielsku,mam nadzieje,ze to nei jest duzy kopot> http://www.goddess-within.com/reexan85oz.html poza odzywka mam jeszcze: -serum w ampulkach Farmona Radical-swietne do zniszczonych,oslabionych wlosow-odzywia je,wzmacnia,nawizla,podob no przspiesza takze wzrost. Pozostalo mi okolo10ampulek. Poza tym moge jeszcze zaproponowac na wymiane - oliwke Monoi de Tahiti firmy Yves Rocher,ktora poza zastosowaniem na cialo<przedluza opalenizne,nawilza,natlus zcza,odzywia>,moze byc takze stosowana do wlosow<szczegolnie tych wymagajacycg odzywienia po zabiegach fryzjerskich> pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.