|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Problemy z tradzikiem
mam problem z tradzikiem grudkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problemy z tradzikiem
hejka tradzik to moje drugie imie ja z nim walcze 10 lat i dopiero teraz lelarze laskawie mi powiedzieli ze to jednak kwestia hormonow i nic mi nie pomoze,nie bede ci opowiadala co przeszlam i czym sie leczylam bo by mi strony braklo ale dobry krem matujacy po wielu probach to seria siarkowa moc rewelacja idealnie matuje i nadaje ladny koloryt skory a przy okazji goi,co do kosmetykow kupowanych w aptekach i sklepach wiem po sobie ze one tylko mi zaszkodzily a nie pomogly niestety w wkesti tradziku a szczegolnie ciezkiego zapalnego z grodkami to jednak potrzebne sa badania ile ja juz pieniedzy wydalam na leczenie sprobuj przemyc skore gdzie masz te grodki woda utleniona ,sama dzis zrobilam grzywke i boje sie skutkow ale w sumie bez niej mam straszne prpoblemy trzymam za ciebie kciuki jak cos to odezwij sie na moje gg 2556178
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Problemy z tradzikiem
Cytat:
Dzieki wyszukiwarce mozesz znaleźć wiele odpowiedzi na swoje pytania.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.