|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Makijażowe raczkowanie - debiut.
Ze strachem co prawda, ale zakładam wątek.
Jak tak patrzę czasem co wy czarujecie, to "ah" i bałam się zamieścić coś swojego. Liczę zatem że ocenicie i podpowiecie co robię nie tak, bo sobie dopiero "raczkuję" w makijażu. Muszę też dokupić pędzle, bo te gąbkowe aplikatory doprowadzają mnie do szalu. Kosmetyki na zdjęciu. Bardzo przepraszam za ich jakość, ale robione przy sztucznym świetle, do tego kiedy robię je sama sobie mam po prostu tragiczne miny ![]() No..może jakoś to będzie. Smoky eye:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-05-05 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
(robiłam format dysku i straciłam photoshopa dlatego nie mogłam rozjaśnić etc) Skóra na twarzy jest praktycznie "goła" więc uwaga na "niespodzianki", dopiero szukam podkładu. Po namyśle : O boże to zdjęcie jest koszmarne ![]() trochę lepsze:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2007-01-18 o 11:23 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijażowe raczkowanie - debiut.
No cóz... Ładnie
![]() Grzywka zasłania Twoje oczy, dlatego trudno mi powiedzieć coś więcej na temat makijażu. Widzę niedomalowany wewnętrzny kącik prawego oka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak jak na poczatek wcale nie jest tal źle
![]() ![]() podsumowując podkładzik na twarz,bez kreski i z naturalniejszymi ustami bedzie git ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem w stanie napisać nic ciekawego ponieważ grzywka zasłania makijaż oczu. NIewiele widać, ale myślę że trochę zbyt mocno podkreśliłaś dolne powieki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj na MM. Ogólne wrażenie jest pozytywne, chociaż zgodzę się z zawszeboską, że grzywka trochę przykrywa makijaż i w związku z tym, trudno ocenić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
calkiem calkiem:P ale postraj sie o lepsze swiatlo i zblizenie oczek :P bo ja tylko na jedym zdjeciu widze ze ladnie dolna powieke podkreslilam:P a debiut jak najabrdziej udamy.. czekamy na nastepne:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ogólnie Ok.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zgodzę się ze makijażu prawie zupełnie niewidać spod zbyt ciężkiej grzywki, może gdyby grzywka odkrywała brwi wrażenie byłoby inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
szkoda , że dalaś takie zdjęcia. nic nie widać bo nie dość,że oświetlenie złe i widać cienie, to jeszcze grzywka zasłania caly makijaż.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że grzywka zasłania oczki -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
co tu pisac jak na zdjatkach nic nie widac...
![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderatoreska
|
Witaj na MM. Co do makijazu sie nie wypowiem bo go nie widac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oj, dziewczyny, widziałam makijaże na MM na których było jeszcze mniej widać i takie oceniałyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ciężko coś powiedzieć, bo prawie nic nie widać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale grzywka przykrywa większośc makijazu. Sądzę, że wygladasz fajnie, ale szczegółom nie można się przyjrzec.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj na MM
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie odsłoń grzywkę, ale odnosze wrażenie że to dla ciebie za zimny kolor
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze grzywka zasłania cały makijaż i trudno go ocenić, a szkoda, bo nie wygląda najgorzej. Dlatego następnym razem odchyl włoski troszkę na bok, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok, następnym razem zrobię coś z tą grzywką, tak, żebyście mogły zobaczyć.
Pierwsze zdjęcie jest oczywiście bez make upu, dlatego zaraz będzie usunięte ![]() Niemniej jednak faktycznie ciężko ocenić, bo nie widzicie dokąd sięga cień i o co mi chodziło. Grzywka jest do podcięcia, jednak i tak będzie długa, bo krótka zepsułaby zupełnie kształt fryzurki. Obiecuję się poprawić:P I technicznie i zdjęciowo ![]() Dziękuję. Pytanie : Widzicie mniej więcej jaką mam cerę (mieszaną), koloryt też mniej więcej, bo aparat zawsze coś zmieni...jaki lekki podkład by pasował? PS. Jak robicie zdjęcie? Na autowyzwalaczu? Bo trzymając aparat na wyprostowanych rękach, twarz jest jakby 'zbyt" blisko" szczególnie nos i wychodzi jak jakiś kartofel, w ogóle kształt twarzy jest inny i wychodzę okropnie ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2007-01-18 o 11:28 Powód: Dodanie tekstu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o zdjęcia to musisz po prostu poćwiczyć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ta pocwicz kochana nad zdjeciami bedzie nam latwiej teraz niewiele widac
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak podoba mi sie Twoja grzywka
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Makijażu jako całości nie sposób zobaczyć i ocenić, ze względu na grzywkę, ale to już wiesz. Z tego, co widzę, dolna powieka jest troszkę za ciężka, ale ogólnie makijaż nie wyszedł źle.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie odnośnie podkładu to gorąco polecam Revlon Colorstay Softflex do cery mieszanej i tłustej, na stronie Revlona nie powinnaś mieć problemu z odnalezieniem swojego odcienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.