|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Poprosze o porade :) Zala
Za tydzien wybieram się do fryzjera i chciałabym coś zmienić w fryzurce wiem, że napewno kolor (czy kolor ze zdjęcia 3 by byl odpowiedni?) 1 -zdjecie- taka mam teraz fryzure niestety mam ciemne blond odrosty, z tego powodu ściągam farbe i maluje się na jakis jasniejszy kolorek(ale nie jasny blond:P)
![]() ![]() Kolejnym moim problemem jest ścięciem... Podobaja mi sie proste fryzury jak np. Hilary Duff, Jessicy Alby. Na początku chcialam zrobic sobie kilka warstw. Ale teraz troszke się zastanawiam, Czy nie lepiej jest poprostu wycieniowac włoski. No nie wiem;/ Bardzo prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poprosze o porade :)
bardzo ładnie Ci zarówno we fryzurce jak i kolorku z 2 fotki
![]() i ja jestem za jaśniejszym kolorkiem. jeśli nawet nie całe włoski jaśniejsze to chociaż pasemka. ps-kolorek z 3 fotki ładny, powinien chyba pasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki za porade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mi właśnie podoba się bardziej ta fryzurka z grzywką, wyglądasz bardzo dziewczęco nie dziecinnie. Kolor na drugiej fotce też jest OK, wydaje mi się że potrzebujesz jaśniejszych refleksów we włosach.W całkiem ciemnych wyglądasz jak dla mnie "bezwyrazowo".
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też mi się podobasz z grzywką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hmm.. jestem już praktycznie zdecydowana na malowanie włosów(kolor z 3 obrazka) Może, żeby nie było smutno dodam jaśniejsze lub ciemniejsze odcienie tego kolorku? co sądzicie?
Boje sie tez niestety reakcji ściągania koloru:/ Ale zamówilam juz kropelki Renee Blanche i płyn przed prostowaniem tej firmy Dziekuje za wypowiedzi mam nadzieje, że ktoś mi coś jeszcze poradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie najbardziej podobasz w 1 fryzurce, takze ciecia bym nie proponowala. Co do koloru to rowniez ladny, nie wiem czy ten z 3 by Ci pasowal.
Ale zaraz zaraz, pisalas w 1 poscie, ze za tydzien idziesz do fryzjera, a tydzien minal wczoraj, wiec bylas? Mam nadzieje, ze jesli tak to zobaczymy efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No niestety jeszcze nie byłam, fryzjerka zamówila dekoloryzator i nadal go nie ma i to sie przeciaga i przeciaga...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zdjecie przepiekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Sciecie na pazia raczej odpada... Musialabym modelowac wloski codzennie bo niestety po umyciu wloski mi odstawaja, ale to pewnie przez to ze sa zniszczone przez prostownice. I do tego wycieniowane z długosci. W dziecinstwie mialam proste włosy. Teraz nie, ale to zapewne dlatego ze byly jednej dlugosci teraz nie sa:P Pozdrawiam. Dziekuje bardzo za odpowiedzi bardzo mi pomogłyście! Jesli bede juz u fryzjera to napewno wkleje fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey!
no wiec bylam u fryzjera i oto efekty ![]() W sumie chcialam cos innego, ale coz nic nie poradze, sądze ze ta zmiana nie jest duza, mam dwa tony jasniejszy kolor no i zamalowane odrosty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem całkiem fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
i mi tez sie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Na zdjeciach zmiana nie wyglada na kolosalna, ale efekt jest widoczny i zawsze bedziesz wygladac inaczej. A sciecie wlosow spowodowalo, ze wygladaja one zywiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
wg. Dziekuje wam bardzo! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.